Μια υπέρλαμπρη Συνέντευξη Τύπου στο Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας στην Αθήνα, παραχώρησε η Ελληνική αποστολή με φόντο το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Socca World Cup), στην οποία έλαμψαν ο προπονητής Αντρέας Ντρένοβα καθώς και οι 2 αρχηγοί, Λευκαρίτης και Καραβίδας, που ήταν και τα κεντρικά πρόσωπα.

Επιπλέον, τόσο ο προπονητής, όσο και οι αρχηγοί προέβησαν σε δηλώσεις, καθώς επίσης και ο Δημήτρης Σταράκης, ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Ελλάδας, ο οποίος κατά την εισαγωγή του στην εκδήλωση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκτός από την Ελληνική ομάδα (τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές), τους χορηγούς που από την πρώτη στιγμή είναι κοντά στην επίσημη αγαπημένη.

ΝΤΡΕΝΟΒΑ: “Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ”

 

 

Όσον αφορά τον Αντρέα Ντρένοβα απάντησε αναλυτικά σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και δήλωσε:

Σχετικά με την υποστήριξη της ομοσπονδίας/χορηγών και του τεχνικού τιμ:

“H αλήθεια είναι πως φέτος αισθανόμαστε πολύ περισσότερο κοντά μας την ομοσπονδία, τους συνεργάτες της αλλά και τους χορηγούς. Το ρόστερ είναι πιο πλήρες και ποιο ποιοτικό συγκριτικά με την περασμένη χρονιά, γεγονός που υψώνει  τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Ο στόχος της Ελληνικής ομάδας είναι αρχικά να προκριθεί από τους ομίλους, ωστόσο όπως έχω τονίσει και στα παιδιά δε θέλω να κερδίσουμε κανέναν εάν πρωτίστως δεν είμαστε καλύτερη στο γήπεδο. Η νίκη μας θα έχει πραγματική αξία μονάχα εάν έχουμε καλή εικόνα και επιβληθούμε πραγματικά στον αντίπαλο.”

Για τους αντιπάλους μας στον όμιλο:

“Μεταξύ Πορτογαλίας, Παραγουάης και Τουρκίας, θεωρώ πως η δυσκολότερη ομάδα είναι η Πορτογαλία. Με την συγκεκριμένη ομάδα έχουμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι (2-1 νίκη της Ελλάδας στο Mini-EURO της Τσεχίας) ενώ οι ιδιαιτερότητες είναι μεγάλες αν αναλογιστούμε ότι θα την αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα μπροστά στον  κόσμο της.  Αναφορικά με την Παραγουάη, όπως γνωρίζουμε έχει ποιότητα και το αντίστοιχο ταλέντο, ενώ τέλος το ματς με την Τουρκία εκτός του ότι οι 2 ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, άπαντες γνωρίζουμε τα κίνητρα που έχουν και οι 2 ομάδες για τη νίκη, και που μόνο αμελητέα δεν είναι.”

Για το αν θα προτιμούσε να είναι παίκτης η προπονητής:

“Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να είμαι παίκτης-προπονητής. Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που αναλαμβάνεις να είσαι εσύ ο καθοδηγητής πρέπει να… σκοτώσεις τον ποδοσφαιριστή μέσα σου και να σκέφτεσαι πλέον τελείως διαφορετικά. Αφήνεις πίσω σου τη διάθεση που έχει για προσφορά ένας παίκτης και επικεντρώνεσαι πλέον στη δουλειά σου, καθαρά στο προπονητικό κομμάτι.

Για τον άξαφνο τραυματισμό του Χατζημηνά:

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη ιστορία και ολοκληρωμένες παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις και Mini-EURO. Προοριζόταν για βασικός, και το μόνο βέβαιο είναι πως θα τον περιμένουμε όσο χρειαστεί (σ.σ. υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην κερκίδα στο φιλικό με τον Δούκα). Θα είναι δίπλα μας είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως ενεργό μέλος μαζί με τον Πασχάλη (σ.σ. Ξανθό) στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. 

Τέλος, την παράσταση έκλεψε στο φινάλε η επίσημη παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων της Ελλάδας, την κλασσική μπλε και λευκή που αναμένεται να φορεθούν πολύ και να γίνουν ανάρπαστες! Ειδικά, η μπλε συνοδεύεται από “γαλάζιες” γραμμές, κάτι που πρόκειται για άκρως καινοτόμο βήμα, και προκάλεσε άκρως θετικά συναισθήματα.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.