Ο ρεκορντμάν συμμετοχών της Ελληνικής ομάδας, και παράλληλα αρχηγός (μαζί με τον Χρύσανθο Λευκαρίτη) της επίσημης αγαπημένης, Δημήτρης Καραβίδας, μίλησε με περίσσια αισιοδοξία στην συνέντευξη Τύπου της “γαλανόλευκης” κατατοπίζοντας επακριβώς τους δημοσιογράφους, αναφορικά με τους στόχους και το επίπεδο προετοιμασίας της Ελληνικής αποστολής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

“Φέτος υπάρχει καλύτερη οργάνωση που ξεπερνάει τα στάνταρ των παροχών από κάθε άλλη χρονιά. Έχουμε πιο ανεβασμένο επίπεδο συγκριτικά με άλλες χρονιές και πάμε για κάτι μεγάλο. Δεν ξέρω κατά πόσο σημαδιακό είναι το γεγονός πως η τελική φάση διεξάγεται στην Πορτογαλία, εκεί που πριν από 14 χρόνια η επίσημη αγαπημένη είχε “γράψει” το έπος της Πορτογαλίας, στο οποίο μάλιστα ήμουν παρών!”

Λίγα λόγια για την περσινή πορεία:

“Μου έχει μείνει αξέχαστη η στιγμή των νοκ-άουτ, ο αποκλεισμός στο πέναλτι, το κατάμεστο γήπεδο και ότι άλλο είχε σημαδέψει αυτόν τον “δίχως αύριο” αγώνα με τους Σλοβένους. Ήταν μια πάρα πολύ πικρή και συνάμα άδικη ποδοσφαιρικά στιγμή.”

Ποιες είναι οι διαφορές της Ελλάδας από τις άλλες χώρες, που είναι θεωρητικά πιο αναπτυγμένες:

“Σε ατομικό επίπεδο οι διαφορές είναι πολύ μικρές έως αμελητέες. Συλλογικά, συνήθως οι αντίπαλοι έχουν μεγαλύτερη διάρκεια προετοιμασιών, και δίνουν ΄περισσότερα φιλικά, κάτι που όμως φέτος δεν υφίσταται, διότι κι εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο (σ.σ. ήδη έχει περάσει το πρώτο μισό στάδιο της Ελληνικής προετοιμασίας).”

Κατά πόσο μια πορεία της Ελληνικής ομάδας επηρεάζει την δημοφιλία του αθλήματος:

“Προφανώς ανάλογα με τις διακρίσεις μας, η αναγνωρισιμότητα του αθλήματος, θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αν προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο φέτος, η αν τυχόν κάνουμε πορεία μέχρι τις τελικές φάσεις, αυτό θα βοηθήσει τόσο εμάς τους ίδιους όσο και το άθλημα να διαδοθεί…”

 

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.