Το “El Classico” των Αθηνών μεταξύ Villagers F.C. και Amigos F.C. είναι το παιχνίδι που δεσπόζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής για το Athens League 6X6, το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας.

Ενα ματς διαφορετικό από όλα τα αλλά, ως προς το χαρακτήρα του και συνάμα ανατρεπτικό, το οποίο απασχολεί όλους τους φίλους του Μίνι-Ποδοσφαίρου πολλές ημέρες πριν, αλλά και 24ωρά μετά.

Η πρώτη κίνηση στη σκακιέρα, γίνεται αυτή τη φορά από πλευράς “Χωριατών” και πιο συγκεκριμένα από την πράσινη διοίκηση που αρχής γενομένης από Πέμπτη, θα επαναφέρει την παραδοσιακή πράσινη εμφάνιση η οποία είχε αποσυρθεί εδώ και περίπου 2 χρόνια.

Η κίνηση αυτή είναι συμβολική και θυμίζει σε όλους τους φίλους των “Χωριατών”, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση της ομάδας, τον θρίαμβο επι των Amigos F.C. στον τελικό του Pre-Unileague Cup, το Νοέμβριο του 2015, όταν και είχαν επικρατήσει με 5-4.

Βέβαια, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν αυτή η κίνηση είναι της στιγμής και θα πραγματιοποιηθεί μόνο για την Πέμπτη, ή (εάν φέρει γούρι φυσικά) οι Villagers F.C. θα εξακολουθούν να αγωνίζονται με την εν λόγω εμφάνιση μέχρι και την τελική φάση του πρωταθλήματος…

Αφήστε μια απάντηση