Πρόβα “play off” αποτέλεσε η τελευταία αγωνιστική της κόντρα στη Nuestra Famillia, οπού σε ένα ματς για γερά νεύρα δέχθηκε ένα γκολ στην τελευταία φάση και ηττήθηκε με 7-6.

Όχι πως το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία για τους “Βουνίσιους” αφού ούτως η άλλος είχαν εξασφαλίσει μαθηματικά την 3η προνομιούχο θέση, η οποία την οδηγεί με πλεονέκτημα νίκης στη νοκ-άουτ φάση.

Και όλα αυτά, ως επιβράβευση για μια ανοδική και σταθερή πορεία στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία των Αθηνών, στην οποία όπως απέδειξε είναι καλύτερη από τις περισσότερες ομάδες της συνομοταξίας της, αλλά ακόμα δεν έχει “χύσει” το πρώτο αίμα στους 2 πρωτοπόρους: Black Jack και Dragoes FC, από τους οποίος μετράει συνολικά: 1 ισοπαλία και 3 ήττες σε 4 ματς, γεγονός που προκαλεί έναν μικρό προβληματισμό, διότι είναι πολύ πιθανόν να τις συναντήσει σε ημιτελικό και τελικό!

Κατά γενική ομολογία, η Montagne έχει παρουσιάσει ένα θετικό πρόσωπο, το οποίο βασίζεται κυρίως στο γεγονός πως αγωνίζεται με συγκεκριμένο πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, χάρη του οποίου οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής της μπορεί να σκοράρει, από τον πρώτο σκόρερ και αρχηγό: Σιδέρη Γκιόκα (31 γκολ), μέχρι τον… Ηλία Ζήτουνη (9 γκολ) που αγωνίζεται ως αμυντικός. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο που διαθέτουν οι “Βουνίσοι” και το οποίο ελάχιστες ομάδες διαθέτουν στο Μίνι-Ποδόσφαιρο είναι πως διέπεται από ένα πολύ κλειστό ρόστερ (το πιο μικρό σε ολόκληρη τη διοργάνωση), των μόλις 9 ποδοσφαιριστών, κάτι που αυτόματα συνεπάγεται με ακραιφνής ομοιογένεια!

Η κλήρωση κόντρα στη Nuestra δεν είναι καθόλου εύκολη, και για να πατάξει τον… νεανισμό και το ταλέντο των αντιπάλων της, θα κληθεί να επιστρατεύσει την εμπειρία και το οργανωτικό πνεύμα της. Απάξ και φτάσει στο “Final Four” τότε μπορεί να ανέβει ακόμα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου…

 

 

 

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΛΙΜΟΝΑΚΗΣ (GK)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝΗΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΡΚΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΝΗΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ
ΦΕΙΔΙΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/Ν-Ι-Η: 3Η / 29 ΒΑΘΜΟΙ / 9-2-7

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ “8”: NUESTRA FAMILLIA (ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ: 4-2, 6-7

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.