Βρισκόμαστε πλέον κάτι παραπάνω από το πρώτο μισό της προκριματικής φάσης του Athens League 6χ6 και έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη γνώμη του ενός εκ των 2 αρχηγών της Αναγέννησης Καισαριανής, πρωταθλήτριας του Pre-Season Tournament, Μπάμπη Ζονώρου για τη πορεία της ομάδας του, τα στάνταρ του, και φυσικά την τιμητική κλήση της στην G-20 της Αθήνας!

Παρακάτω, όλα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Αναγέννησης:

Είσαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

“Σε γενικές γραμμές ναι είμαι ευχαριστημένος, κάναμε πολύ καλή αρχή με τη κατάκτηση του pre-season tournament, παίζοντας ταυτόχρονα και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς αυτό άλλαξε με την έναρξη των επίσημων αγώνων, με αποτέλεσμα να χάσουμε ματς που δεν επιτρεπόταν και να βρισκόμαστε πιο χαμηλά στη βαθμολογία απ΄ ότι μας αρμόζει. Θεωρώ πως στο σύνολο των αγώνων έχουμε παρουσιάσει καλό πρόσωπο, με ακρογωνιαίο λίθο την άμυνα σε συνδυασμό με τη καλή κυκλοφορία και τη μαχητικότητα που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Στέκομαι επίσης στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά τα πρώτα κακά αποτελέσματα και με αυτή οδηγό ελπίζω σε μία ακόμη καλύτερη συνέχεια.”

Ο στόχος της ομάδας παραμένει σε υψηλά στάνταρ, όπως ήταν και πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων;

“Το Athens League 6×6 είναι αυτό που ακριβώς επιζητούσαμε, ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ειδικά η Νότια περιφέρεια στην οποία συμμετέχουμε, συμπεριλαμβάνει πολλές δυνατές ομάδες με πλούσια ιστορία στο χώρο του μίνι ποδοσφαίρου. Όμως ο στόχος της Αναγέννησης παραμένει πάντα ο ίδιος, η πρόκριση δηλαδή στη Golden League και στη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα στις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τα play-off.”

Η ομάδα πλέον έχει θέση και στη νεοσύστατη G-20 του Athens League 6×6, τι σημαίνει αυτό για εσένα και τους συμπαίκτες σου;

“Πάντα είναι ευχάριστο να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και οι κόποι σου. Για αυτό και η διοργανώτρια αρχή έκρινε με γνώμονα τη συνέπεια και την οργάνωση, όταν επέλεγε τις ομάδες της G-20. Εμείς από τη πλευρά μας θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για τη διάκριση αυτή.”