Την πλέον δοκιμασμένη και ενδεδειγμένη επιλογή, στο θέμα του “διαδόχου” του συνεχιστή των επιτυχιών, Αντρέα Ντρένοβα, φαίνεται πως έκανε η Ελληνική ομάδα, αφού το “κενό” του θα καλύψει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, και πρώην διεθνής Γιώργος Μπαστάκης!

Ο Μπαστάκης είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, ενώ ήταν μέλος της Ελληνικής αποστολής από τη σεζόν 2016-17, αρχικά ως ποδοσφαιριστής. Στη συνέχεια προωθήθηκε στο ρόλο του βοηθού προπονητή τον οποίο και υπηρετούσε μέχρι σήμερα, πριν ανακοινωθεί ως νο.1!

Σε εκείνον οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η πρόσφατη διάκριση της Ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρεθύμνου, καθώς ήταν ο κύριος υπεύθυνος της κλήσης των ποδοσφαιριστών στην “επίσημη αγαπημένη”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Ο Γιώργος Μπαστάκης αποτελεί από σήμερα το νέο Α’ προπονητή της Ελληνικής Ομάδας ο οποίος αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να διαδεχτεί το έργο του Αντρέα Ντρένοβα και να την οδηγήσει στο Socca World Cup 2020. Οι αρετές και οι γνώσεις του, η εργατικότητά του, η εμπειρία του τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα μας αλλά και η βαθιά του αγάπη και αφοσίωση σε εκείνη αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία του. Γιώργο Μπαστάκη, καλή επιτυχία!”

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.