Αμέσως μετά την κλήρωση της Ελλάδας στο Socca World Cup, ο Αντρέας Ντρένοβα έκανε δηλώσεις στο Gipedaki.gr και σχολίασε τόσο τις αντιπάλους της Εθνικής όσο και την εμφάνιση της στο ματς με τον ΑΣΕ Δούκα…

Σχετικά με τις αντιπάλους μας στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Πορτογαλία, Παραγουάη και Τουρκία):

Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γκρουπ, και με μια πρώτη εκτίμηση που κάναμε με το τεχνικό επιτελεία καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από δυνατές ομάδες, σύνολα με ιδιαιτερότητες. Για παράδειγμα η Πορτογαλία είναι η διοργανώτρια, ενώ για την Παραγουάη οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως πρόκειται για μια άκρως ποιοτική ομάδα. όσον αφορά την Τουρκία, μπορεί να μην τρομάζει, ωστόσο το ματς αυτό θα έχει μια ιδιαίτερη δυσκολία ως γειτονικό ντέρμπι.

Αναφορικά με την Ελληνική ομάδα:

Εμείς ως ομάδα προσπαθούμε να φτάσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο ούτως ώστε να κοιτάμε την κάθε αντίπαλο στα μάτια, σεβόμενοι τον καθένα αλλά δίχως να έχουμε κάποιο ίχνος φόβου προς κάθε συγκρότημα. Έχουμε στη διάθεση μας 21 ποιοτικές προσωπικότητες, 21 εξαιρετικούς χαρακτήρες που αν μη τι άλλο έχουν περίσσια όρεξη για δουλειά, και είναι πραγματικά μεγάλο κρίμα που δεν θα είμαστε όλοι μαζί στη Λισαβόνα, διότι μερικοί εξ αυτών θα πρέπει να αποχωρήσουν για να σχηματιστεί 12-μελής αποστολή.

Για το φιλικό με τον ΑΣΕ Δούκα:

Κατ αρχάς να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Δούκα που μας έκανε ακόμα μια χρόνια τη χάρη και δέχτηκε να δώσει αυτό το φιλικό. Η αλήθεια είναι πως δείξαμε πολύ καλή εικόνα, τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένο πως επρόκειτο για ένα παιχνίδι σε πολύ πρώιμο στάδιο της προετοιμασίας. Είμαι ευχαριστημένος τόσο για την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών μου στο επιθετικό κομμάτι όσο και αμυντικά. Τα όποια λάθη έγιναν θα διορθωθούν μέσα στις επόμενες προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.