Τα νέα από το ιατρικό επιτελείο της Ελληνικής ομάδας, δυστυχώς δεν είναι καθόλου ευχάριστα αφού οι χειρότεροι φόβοι του γιατρού του γηπέδου επιβεβαιώθηκαν μιας και ο Χατζημηνάς υπέστη συντριπτικό κάταγμα αντιβραχίου στην κερκίδα!

Ο 35χρονός πολύπειρος τερματοφύλακας της Ελλάδας, υπέστη το… αναπάντεχο σε μια ακούσια σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Χριστοδουλίδη 5 λεπτά πριν από το κλείσιμο του ημιχρόνου με τον ΑΣΕ Δούκα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αμέσως για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και τη θέση του να πάρει ο Παναγιώτης Στεργίου.

Αργότερα στο νοσοκομείο, οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν, αφού το συντριπτικό κάταγμα στην κερκίδα του χεριού είναι ικανό να τον κρατήσει κοντά στον ενάμιση μήνα εκτός (4-6 εβδομάδες) από την αγωνιστική δράση, γεγονός που σημαίνει πως αν δεν μπορέσει να προχωρήσει εγκαίρως στο στάδιο της ενδυνάμωσης υπάρχει ακόμα και πιθανότητα να χάσει το Socca World Cup που διεξάγεται τον Σεπτέμβριο.

Συνεπώς, αυτό που απομένει τώρα, είναι εάν οι Ντρένοβα και Ξανθός (προπονητής τερματοφυλάκων) επιλέξουν να πορευθούν με τους Ζάχο και Στεργίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ή  θα περιμένουν την ολοκληρωτική θεραπεία του εμπείρου Χατζημηνά, μέσα σε περίπου 2μισή μήνες μέχρι και το 2ο στάδιο της προετοιμασίας. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη με τον έμπειρο Χατζημηνά φέρνει τα πάνω-κάτω στο στρατόπεδο της Εθνικής…

 

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.