Μπορεί να μην έχει το υλικό των Black Jack και την αίγλη των Dragoes FC, ωστόσο έχει τον δικό της τρόπο να κερδίζει, αν χρειαστεί ακόμα και τέτοια ματς!

Και η παραπάνω κουβέντα, δεν είναι σχήμα λόγου, ούτε λόγια κατ ευφημισμών! Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, και αποδεικνύουν ότι παρόλο που οι “νυχτερίδες” χρειάστηκαν ένα χρυσό γκολ του Μάριου Πελέκη από το… Μεγαρό Μουσικής, κι άλλη μια Τιτάνια επέμβαση του Αράπου στις καθυστερήσεις του ματς με τους ΑΕΤΟΥΣ για να κρατήσουν το “ηρωικό” Χ (2-2) και να προκριθούν στα play-off, εντούτοις είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που κέρδισε στην κανονική διάρκεια τους 2 πρωτοπόρους της Silver League!

Πως; Μόνο αυτή πραγματικά ξέρει. Μόνο εκείνη έχει τον τρόπο να σε κοιμίσει και να “κολλήσει” πάνω σου σαν νυχτερίδα σε χρόνο dt!

Η ομάδα-επανάσταση του πρωταθλήματος, διαθέτει… 3 τερματοφύλακες στο τελικό ρόστερ, ενώ είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ με ψηλές μπαλιές και κεφαλιές στο πρωτάθλημα, δείγμα του ότι δίνει πολύ έμφαση στις “στημένες μπάλες”, με τους Μαγιόπουλο και Ηλιόπουλο να είναι “μανούλες” στο ψηλό παιχνίδι…

Φυσικά δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ, Ορέστης Μαγίοπουλος (36 γκολ), ούτε ο κεντρικός αμυντικός Τάκης Ηλιόπουλος (15 γκολ) που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν ζημιά με την εμπειρία τους. Πελέκης και Κουτλής έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ με τον πρώτο να διαθέτει φαρμακερό σου έξω από την περιοχή και τον δεύτερο να είναι εξαιρετικά γρήγορος. Τα κακά μαντάτα όμως για τη Χαβαλένθια είναι πως το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Τέλος, ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, ακρογωνιαίας σημασίας στην ομάδας είναι η παρουσία του Κωνσταντίνου Αράπου κάτω από τα δοκάρια της. Ο άνθρωπός που έχει αναδειχθεί περισσότερες φορές MVP μαζί με τον Μαγιόπουλο (3 έκαστος), είναι ο φύλακας Άγγελος της εστίας της, ο νο.1 τερματοφύλακας κατά πολλούς στη Silver League, και φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού κόντρα στους ΑΕΤΟΥΣ που οδήγησε την ομάδα του στη νοκ-άουτ φάση.

Κόντρα στους Black Jack τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος της, αλλά ο… φονέας των γιγάντων πάντα θα έχει τον τρόπο του!

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΑΠΟΣ (GK)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ (GK)
ΗΛΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΣ (GK)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΝΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΣΣΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/Ν-Ι-Η: 8Η / 17 ΒΑΘΜΟΙ / 5-2-11

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ “8”: BLACK JACK (ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ: 4-9, 5-3

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.