Η δέσμευση της “G-20” πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, από τους ιθύνοντες του Gipedaki.gr, ενώ με γοργά βήματα προχωράει και η… λειτουργία της, αφού το προσεχές Σάββατο (23/11) έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη (και συνάμα ιστορική για τα δρώμενα του Μίνι-Ποδοσφαίρου) συγκέντρωση των μελών της, αλλά και  όλων των υπόλοιπων ομάδων της λίγκας στο “κοσμοπολίτικο” Zenith All Day Bar, επίσημο υποστηρικτή της διοργάνωσης του Athens League 6×6!

Η συνάντηση αυτή έχει προγραμματιστεί στις 5 μ.μ. και προβλέπεται να διαρκέσει μερικές ώρες στις οποίες θα τεθούν επί τάπητος ορισμένα ζητήματα λειτουργικότητας του Athens League 6×6, ενώ στην ατζέντα της διοργανώτριας αρχής θα υπάρξουν προτάσεις αναφορικά με διάφορα οργανωτικά και ποδοσφαιρικά ζητήματα του κορυφαίου πρωταθλήματος της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες, “ατζέντα” μπορούν να κρατούν όλοι οι αρχηγοί-εκπρόσωποι των ομάδων -ανεξαρτήτως αν συμπεριλαμβάνονται στην G-20- αναφορικά με τα προσεχή δρώμενα, κατά τα οποία η “φωνή” τους θα ακουστεί ενώ έχουν επίσης το δικαίωμα να προτείνουν αλλαγές-βελτιώσεις, οι οποίες ενδεχομένως εφαρμοστούν εις το μέλλον, μιας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα της συνεδρίασης θα διεξαχθούν ψηφοφορίες!

Η διοργανώτρια αρχή θεώρησε λοιπόν ορθό, για όλες τις παραπάνω αυτές προοπτικές να δώσει το δικαίωμα σε ΟΛΕΣ τις ομάδες τις λίγκας να δώσουν το παρών μέσω των εκπροσώπων τους και να έχουν “θέση” με τη δική τους “φωνή” στα δρώμενα και τις ψηφοφορίες οι οποίες θα τεθούν επί τάπητος κι ενδεχομένως να αφορούν: έπαθλα, συμμετοχές, σύστημα διεξαγωγής νοκ-άουτ κλπ, αναφορικά με την επόμενη ή ακόμα και την ίδια σεζόν που διανύουμε!

Όποιες ομάδες δεν δώσουν το παρών, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ή να προτείνουν κάποια αλλαγή παίρνοντας ακόμα και τη δική τους τύχη στα χέρια τους.

Για τις ανάγκες τις συνεδρίασης, η οποία θα είναι ανοικτών των θυρών, ήδη έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος του δημοφιλούς μαγαζιού, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών προβλέπεται συμμετοχή ανάμεσα σε 25-35 ομάδες της λίγκας (μεσώ των εκπροσώπων τους), οι οποίες αποτελούν το 40-60% της, μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι κορυφαίες αγωνιστικά και οργανωτικά. Το μέλλον του Athens League 6×6 διαμορφώνεται από τις ίδιες της πρωταγωνίστριες ομάδες του…