Το κορυφαίο πρωτάθλημα Μίνι-Ποδοσφαίρου της Αθήνας, Athens League 6X6 θέλει να εκφράσει την εγκάρδια και ακραιφνή συγγνώμη του ως προς την ομάδα των Bad Boys & Αγ. Θεράπωντα  του Χαλανδρίου αλλά και του Αλκοολικού Αστέρα του Ρέντη, για την αναβολή των αγώνων τους, την Τρίτη 30/10, αλλά και την Τετάρτη 31/10.

Στην περίπτωση της αναμέτρησης των Bad Boys – Αγ. Θεράπωντα, το “κώλυμα” εντοπίζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χαλανδρίου, οι οποίες ζήτησαν έκτακτα το χώρο από τη διοργανώτρια αρχή του Gipedaki.gr για εκδηλώσεις και χοροεσπερίδες ακαδημιών, την Δευτέρα 29/10 στις 22:00, το βράδυ, γεγονός που δημιούργησε ταλαιπωρία, όχι μόνο στις παραπάνω ομάδες αλλά και στην ίδια την οργανωτική επιτροπή του Athens League 6X6, αναφορικά με τον διορισμό των αναβληθέντων παιχνιδιών.

Τέλος, στην περίπτωση του Αλκοολικού Αστέρα, αναφέρετε πως η Favela FC έκανε χρήση του δικαιώματος που διέπει την κάθε ομάδα να ζητήσει αναβολή εντός των επιτρεπτών χρονικών πλαισίων, με αποτέλεσμα το ματς να μεταφερθεί στα εξ αναβολής. Ευελπιστούμε πως αυτή η ταλαιπωρία που υπέστησαν οι εν λόγω ομάδες να επιστραφεί με.. .τόκο τα πολλά γκολ που θα πετύχουν στο χορτάρι τις επόμενες αγωνιστικές! Ραντεβού σε λίγες ημέρες…

 

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.