Το καλύτερο… Χριστουγεννιάτικο δώρο επιφύλασσε στους φίλους του Athens League 6×6 και του  Μίνι-Ποδοσφαίρου, αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της η Κοπενχάλι, η οποία παρουσίασε το πρωί της νέες εμφανίσεις της, με της οποίες θα πορευτεί μέχρι το φινάλε της χρονιάς!

Εμφάνιση ποδοσφαιριστών

 

Εμφάνιση τερματοφυλάκων

 

Η εμφάνιση έχει φανερές επιρροές από την Δανέζικη ομάδα Κοπεγχάγη (λευκό και μπλε χρώμα), από την οποία εμπνεύστηκαν και το όνομα της ομάδας οι διοικούντες της, ενώ… Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας και 1ος αρχηγός της ομάδας, Πασχάλης Ξανθός, επέλεξε το… νο.10 στην πλάτη!

Ο ρεκοντμάν συμμετοχών της Εθνικής Ελλάδος κάτω από την εστία της επίσημης αγαπημένης μας είναι το μεγάλο αστέρι  της ομάδας, και το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει ξεκάθαρο αντίκτυπο σε ολόκληρη την ομάδα!

Βέβαια, για να τοποθετηθούν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, ο υψηλόσωμος γκολκίπερ δεν είναι απλά ικανός κάτω από την εστία, αλλά είναι εξίσου αξιόπιστος και στο παιχνίδι με τα πόδια, σημείο που υστερούν οι περισσότεροι “συνάδελφοι” του…