Η G-20 του Athens League 6×6 είναι πλέον γεγονός! Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας έχει εφεξής το δικό του ανεξάρτητο θεσμικό όργανο, το οποίο θα λαμβάνει αποφάσεις, θα αποστέλλει προτάσεις και θα συμπλέει με τη διοργανώτρια αρχή!

Υπεύθυνοι τις λίγκας διαμήνυαν συχνά την εγκαθίδρυση της G-20 των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό κομμάτι, των οποίων η “φωνή” θα ακούγεται στις συναντήσεις και τα συνέδρια του Athens League 6×6 με αποκλειστικό σκοπό την εξέλιξη και αναβάθμιση του προϊόντος διαχρονικά!

Οι 20 ομάδες που επιλέχθηκαν με βάσει σύνθετων πλην ορθών κριτηρίων (αναφορικά με την πλούσια δραστηριότητα τους, τις ιδέες τους, την αγάπη τους για το άθλημα αλλά και την ανταγωνιστικότητα τους), ούτως ώστε να εκπροσωπούν όλες τις υπόλοιπες, θα έχουν καταρχήν επικουρικό ρόλο, και ο λόγος τους θα αφορά θεσμικά και λειτουργικά ζητήματα του κορυφαίου πρωταθλήματος, ενώ θα έχουν παράλληλα το δικαίωμα να προτείνουν αλλαγές σε “κοινό τραπέζι” οι οποίες γίνονται τροφή για σκέψη, συζήτηση και πιθανόν… αλλαγές, τις οποίες ενδεχομένως να εγκρίνει η διοργανώτρια αρχή!

Η ιστορική πρώτη συνάντηση των μελών της G-20 του Athens League, την οποία θα αποτελούν οι αρχηγοί (ή 1 εκπρόσωπος των ομάδων) και τα διοικητικά μέλη της διοργάνωσης έχει κανονιστεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Zenith All Day Bar, τον κορυφαίο υποστηρικτή της διοργάνωσης!

Εκεί τα μέλη της, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να κάνουν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης γύρω από το Athens League 6×6 και το Μίνι-Ποδόσφαιρο γενικότερα!

Τα μέλη της G-20 διατηρούν το αξίωμα τους από την έναρξη έως την ολοκλήρωση μιας προγραμματισμένης σεζόν, εκτός εάν εξοβελιστούν ή αποχωρήσουν από το Athens League 6×6. Φυσικά η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το μέγιστο αξίωμα της να διατηρεί, καταργεί η αντικαθιστά τη θέση μιας ομάδας ακόμα και μεσούσης της περιόδου στον εν λόγω “συνεταιρισμό” αναλόγως τη στάση και των ενεργειών τους τόσο στο Athens League, όσο και στα συμβούλια. Τέλος, ακόμα και οι ομάδες που σε αρχικό στάδιο δεν βρίσκονται στην G-20, έχουν -εάν το επιθυμούν- θέση στα τραπέζια των συνεδρίων ενώ μελλοντικά είναι πολύ πιθανόν να επιλεγούν ως μέλη της G-20, κάτι που θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από τη στάση τους στο πρωτάθλημα!

Οι αρχικές 20 ομάδες που αποτελούν και εκπροσωπούν την πιλοτική και συνάμα ιστορική G-20 του Athens League, είναι οι εξής:

ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ (ΚΗΦΙΣΙΑ)
ATTICA FC (ΚΗΦΙΣΙΑ)
JUGOPIASTIKA (ΚΗΦΙΣΙΑ)
ΑΦΡΟΣ FC (ΚΗΦΙΣΙΑ)
VILLAGERS FC (ΚΗΦΙΣΙΑ)
AMIGOS FC (ΚΗΦΙΣΙΑ)
POWER FC (ΚΗΦΙΣΙΑ)
BLITZ FC (ΚΗΦΙΣΙΑ)
PRANVERA (ΤΑΥΡΟΣ)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (ΤΑΥΡΟΣ)
ΠΟΝΤΙΟΙ FC (ΤΑΥΡΟΣ)
ΡΟΥΜΠΙΝ ΤΑΡΖΑΝ (ΤΑΥΡΟΣ)
ΓΥΠΑΕΤΟΙ FC (ΤΑΥΡΟΣ)
RAMROD II (ΤΑΥΡΟΣ)
ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ (ΤΑΥΡΟΣ)
ΜΑΖΙ FC (ΤΑΥΡΟΣ)
ATLETICO FC (ΠΑΠΑΓΟΥ)
ATTICO ROVERS (ΠΑΠΑΓΟΥ)
BOCCA OLD FC (ΠΑΠΑΓΟΥ)
JACKALS (ΠΑΠΑΓΟΥ)