Ενθουσιασμός επικρατεί στους κόλπους του Athens League 6×6, λόγω του… παροξυσμού συμμετοχών που επικρατεί για ακόμα σεζόν από παλιούς και “νέους”, και η οποία -όπως αναμενόταν- δεν θα έχει προηγούμενο! Ήδη, μέχρι και την τελευταία ημέρα του Ιουλίου είναι συμπληρωμένος ο αριθμός των συνολικών συμμετοχών της περασμένης περιόδου, που ανέρχεται στις 60 (!) με τη μερίδα του λέοντος να κρατάει για ακόμα μια φορά η περιφέρεια της Κηφισιάς!

Η αλήθεια είναι, ότι φέτος η διοργανώτρια αρχή έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη τόσο οργανωτικά όσο και λειτουργικά, ενώ ετοιμάζει “εκπλήξεις” και προνόμια που για τα δεδομένα του Μίνι-Ποδοσφαίρου θα ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου που έχει προγραμματιστεί η επίσημη “σέντρα” του πρωταθλήματος υπάρχουν άτεγκτες ενδείξεις ακόμα και για διπλασιασμό συμμετοχών (120), ωστόσο σύμφωνα με τους διοργανωτές,το ιδανικό project θα πρέπει να περιλαμβάνει μάξιμουμ… 80 ομάδες, οι οποίες θα “μοιραστούν” σε Κηφισιά-Χαλάνδρι-Ταύρο και θα αποτελούν την αφρόκρεμα της Αττικής σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και αίσθημα FAIR PLAY!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι μεταξύ των 60 ομάδων που έχουν ήδη αιτηθεί τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα, υπήρχαν και άλλες 6, οι οποίες “κόπηκαν” λόγω ανεπάρκειας αναφορικά με τις προδιαγραφές που έχουν θέσει οι διοργανωτές, και οι οποίες καλούνται να κάνουν επαναπροσέγγιση με πειστικότερα στοιχεία στο εγγύς μέλλον.

Τέλος, αναφορικά με τις καταγεγραμμένες ομάδες που καταγράφονται παρακάτω ανά περιφέρεια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε: Για ακόμα μια χρονιά τα πρωτεία παρουσιών ανήκουν στην Κηφισιά.

Δείτε αναλυτικά τις επίσημες καταθέσεις συμμετοχών ανά περιφέρεια ονομαστικά:

ΚΗΦΙΣΙΑ (22)

ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ

ΑΦΡΟΣ FC

LOS KOUVADEIROS

SILVER ARROWS

SAN PEDRO

VILLAGERS FC

ATTICA FC

JUVETSUS

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

VODKA JUNIORS

REAL BETAS

JUGOPIASTIKA

ΒΑΡΩΝΟΙ FC

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ FC

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ FC

ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ

ΛΥΚΟΙ FC

JPAUTOMOTO

ΗΛΙΟΣ FC

ΩΡΩΠΟΣ FC

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΤΑΥΡΟΣ (20)

RAMROD II

ΓΥΠΆΕΤΟΙ FC

TIFOSI FC

ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC

ΑΟ ΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

LGC FC

ΜΑΧΙΜΟΙ

LOCA ESTRADA

LIONS FC

PIREAS FC

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ

SPARTAK VODKAS

BEERER PLATE

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

SMOKE & COFFEE

DORTMUNDER

ΜΕΛΙ FC

EUROBANK

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (18)

68TH BOYS

POWER FC

JACKALS

BAD BOYS

BLENDER ΒΡΕΜΗΣ

LIVERCOOL

ΖΑΓΟΡΙ FC

ATLETICO FC

ATTICO ROVERS

ATTICO ROVERS (U19)

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ FC

KOURAYO VALLECANO

ΑΣΕΒΑΣΤΟΙ

ΑΙΑΝΤΑΣ

ΑΕΤΟΙ

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ROGAS GLASS

ΙΩΝΕΣ FC