Η εκπληκτική Μαγκουφάνα του Γιάννη Λίτση παραμένει καβάλα στ’ άλογο, νικώντας και σκορπίζοντας τον τρόμο σε κάθε αντίπαλο, ωστόσο το ματς απέναντι στο τελευταίο “θύμα” της, την Κοπενχάλι (11-6), είχε και ιστορικής σημασίας, αφού η πρωταθλήτρια Αθηνών παρέμεινε για 33 παιχνίδι του Athens League 6×6, πράγμα που σημαίνει ότι ξεπέρασε το ρεκόρ των Amigos!

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία ήττα της ομάδας της Πεύκης σημειώθηκε στις 7/11/2018, από την Pranvera (7-8) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής Α’ φάσης του Α΄Ομίλου για την Βόρεια Περιφέρεια (Κηφισιά), κι έκτοτε αριθμεί 31 νίκες και 2 ισοπαλίες! Φέτος μετράει ήδη 11/11 και χρειάζεται άλλες 2 νίκες για να τερματίσει το ημερολογιακό έτος τους 2019 δίχως ήττα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας!

Κι αν το “τείχος” των 32 αήττητων παιχνιδιών των Amigos FC (2017-18) “γκρεμίστηκε”, η Μαγκουφάνα έχει ακόμα… δουλειά μπροστά της για να σπάσει το ρεκόρ συνεχόμενων νικών της κορυφαίας ομάδας της Ελλάδας και πρωταθλήτριας του Athens League 2018.

Πιο αναλυτικά οι Amigos, αριθμούσαν 31 σερί νίκες (!) στο Athens League, από το Φεβρουάριο του 2018, έως και τον Δεκέμβριο του 2019 όταν το… ασύλληπτο σερί τους, έσπασε η Livorno FC, του Ηλία Γιαννίκου σε ένα συγκλονιστικό ματς που ολοκληρώθηκε 5-5!

Αυτή τη στιγμή η Μαγκουφάνα αριθμεί 18 σερί νίκες (τελευταία απώλεια βαθμών το 3-3 με τους Amigos FC, την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Golden League Κηφισιάς), και χρειάζεται άλλες 13 για να ισοφαρίσει το εν λόγω ρεκόρ των Amigos. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να κρατήσει το σερί τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό της Golden League 6χ6 της Βόρειας περιφέρειας, έχοντας φύγει με τρίποντο σε όλα τα ματς της κατηγορίας από τον Ιανουάριο κι έπειτα. Φυσικά όμως, το κοντέρ του αήττητου σερί εξακολουθεί να γράφει και να διευρύνεται…