Το φετινό Athens League 6×6 αναμένεται πιο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά, και σε αυτό συμβάλουν κατά κύριο λόγο οι εξελίξεις, με τις τελευταίες μάλιστα να θέλουν μια ομάδα “ιερό τοτέμ” του θεσμού, που πέρυσι έφτασε μέχρι το “Final Four Athens” όπως είναι η Pranvera να “μεταναστεύει” στο γήπεδο Ταύρου και να αυξάνει την ούτως η άλλος μεγάλη αδρεναλίνη!

Συγκριτικά με την περσινή σεζόν, η περιφέρεια των “Δυτικών” Προαστίων έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη αίγλη και αυτό δεν οφείλεται μονάχα στην ομάδα του Δημήτρη Παπαγιάννη, που αναμφίβολα αποτελεί αυτομάτως και ένα από τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι προσθήκες ποιοτικών ομάδων όπως ο Ανίκητος από τη Νέα Σμύρνη, η Spartak Vodka, oi Saints, η Αναγέννηση Καισαριανής καθώς επίσης και η μεγάλη επιστροφή του ποιοτικού Pireas FC δίνουν τεράστια ώθηση στο πρεστίζ της περιφέρειας, η οποία εξακολουθεί να πορεύεται με παραδοσιακές δυνάμεις, όπως είναι οι περσινοί πρωταθλητές Ramrod II, η Μικτή Κόσμου, οι Γυπαετοί οι Tifosi FC και η LGC FC.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, ενδέχεται το αγωνιστικό επίπεδο να “αγγίξει” ακόμα και εκείνο της Κηφισιάς και των Βορείων Προαστίων που παραδοσιακά φημίζονται για την αγωνιστική αρετή τους, συγκριτικά με τον Πειραιά (Ταύρος) και τα Κεντρικά (Χολαργός).

Κι αν μέχρι και πριν από λίγες ημέρες θα μπορούσε κάποιος να ξεχωρίσει ξανά την εν λόγω περιφέρεια, από την οποία προέκυψαν μάλιστα οι περσινοί πρωταθλητές Golden & Silver κατηγορίας, πλέον με την αλλαγή έδρας της Pranvera, μπορεί κάλλιστα κάποιος να ισχυριστεί ότι τόσο τα Βόρεια Προάστια, όσο και ο Πειραιάς έχουν ισάξιους διεκδικητές στέμματος.

Αναλυτικά οι ομάδες που απαρτίζουν την περιφέρεια του Πειραιά (Tavros Soccer Star). Υπενθυμίζεται ότι απομένουν μονάχα 2 θέσεις συμμετοχής μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου:

RAMROD II

PRANVERA

ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ

ΓΥΠΑΕΤΟΙ FC

TIFOSI FC

PIREAS FC

ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ FC

ΑΟ ΣΑΜΠΟΥΚΑΣ

LGC FC

LOCA ESTRADA

ΜΑΧΙΜΟΙ

LIONS FC

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ

SPARTAK VODKA

DORTMUNDER FC

ΜΕΛΙ FC

BEERER PLATE

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ

SAINTS FC

ROZARIO

ΑΝΙΚΗΤΟΣ FC

EUROBANK