Το πρώτο απρόοπτο του 2019 έμελλε να συμβεί σε αναμέτρηση πρεμιέρας της Golden League 6X6 Κηφισιάς, ανάμεσα σε Μαγκουφάνα και Los Kouvadeiros.

Πιο συγκεκριμένα, στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης την περασμένη Τετάρτη (23/1) και ενώ στο γήπεδο έριχνε καταρρακτώδης βροχή, έπεσε εξ ολοκλήρου η τάση του ρεύματος των προβολέων, με αποτέλεσμα οι 2 ομάδες να… ξεμείνουν στο σκοτάδι.

Παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος αυτό δεν κατέστη εφικτό, με αποτέλεσμα, εφόσον παρήλθε ένα επιπλέον 20λεπτό να αποφασιστεί από κοινού (αρχηγοί & διοργανώτρια αρχή) η επανέναρξη του αγώνα την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί η μέρα και η ώρα (το πιθανότερο Τρίτη η Παρασκευή).

Μέχρι εκείνη τη στιγμή το σκορ βρισκόταν στο 2-2, με τους “Κουβάδες” να προηγούνται με 2-0 χάρη στα γκολ των Νάστο και Σιδέρη, ενώ η περσινή φιναλίστ της Αθήνας απάντησε χάρη στα γκολ των Λίτση (πέναλτι) και Τσαγκά, πριν το κλείσιμο του πρώτου μέρους.

Υπενθυμίζεται, πως στο εν λόγω 18λεπτό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Αναγνωστόπουλος (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα), παρόλα αυτά, οι 2 ομάδες έχουν δικαίωμα να εντάξουν και άλλους ποδοσφαιριστές (που ενδεχομένως απουσίαζαν) στο φύλλο αγώνος -έχει παραμείνει ανοικτό- την ημέρα διεξαγωγής των υπολοιπόμενων λεπτών του παιχνιδιού…