Πολλοί έχρισαν την Jugopiastika ως 2ο φαβορί πίσω από τη Μαγκουφάνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Βόρειας Περιφέρειας του Athens League 6×6 (Κηφισιά). Κάτι οι εκκωφαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις (Στάμος, Μάλο, Δαραμάρας), κάτι η εντυπωσιακή πρεμιέρα κόντρα στον Κομπαρσιακό (8-5), έβαλαν τον πήχη όσο πιο ψηλά γινόταν, μέχρι που η Juvetsus αποσπώντας ένα ηρωικό 4-4, προσγείωσε απότομα την ομάδα του Άλεξ Ζαφειράκη ρίχνοντας την από την κορυφή!

Το γεγονός 2 βασικών απόντων (Στάμος, Δαραμάρας) αλλά και η χρησιμοποίηση του Μπάτσα για μόλις για 6 αγωνιστικά λεπτά στο φινάλε (!), αποτελούν ένα καλό ελαφρυντικό ωστόσο για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, ακόμα και αυτές οι δικαιολογίες φαντάζουν πούπουλα. Στην πραγματικότητα η “Juve” περιόρισε σε μεγάλο βαθμό της “Jugo” που ήταν από το ξεκίνημα νευρική, ακόμα κι αν στο φινάλε του πρώτου μέρους προηγούνταν με 3-2.

Η Juve ήταν καλύτερη στην επανάληψη, ανάγκασε τον Κοττάκη να επέμβει πάμπολλες φορές ενώ ισοφάρισε με τον Θάνο στο 45′. Κι ενώ όλα έδειχναν το 3-3 ο Μπάτσας ως από… μηχανής Θεός θα “καθάριζε” τη νίκη και θα λύτρωνε την ομάδα του από τον εφιάλτη στο 49′, θα έρθει ο Πρίνος με τη συμπλήρωση του 50λέπτου και θα ισοφαρίσει ξανά σε 4-4!

Μάλιστα, η Juvetsus θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη, αλλά ο Φουρναράκης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις!

Πλέον, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας ανάμεσα σε Μαγκουφάνα και Jugopiastika (Δευτέρα 14/10 – 23:00), η οποία ενδεχομένως να κρίνει και πολλά αναφορικά με την υπόθεση-κορυφή!

Jugopiastika: Κοττάκης, Παπαδόπουλος, Μπούρας, Ντουκούζις, Ζαφειράκης (2), Μάλο (1), Μπάτσας (1)

Juvetsus: Ηρακλής, Φουρναράκης, Τσιακανίκας, Λιάγκας, Θάνος (2), Καλτσής, Πρίνος (MVP/1), Καρακωνσταντής (1)