Ο τελικός του Super Cup Athens μεταξύ των 2 τους προ μηνός, φανέρωσε ξεκάθαρα τις προθέσεις τους, που δεν είναι άλλες από το να πρωταγωνιστήσουν στην εφετινή διοργάνωση του Athens League 6×6! Amigos FC και ΑΦΡΟΣ FC έχουν το απόλυτο νικών (5/5 και 4/4 αντίστοιχα) και βρίσκονται στην κορυφή του Β΄ Ομίλου της Κηφισιάς!

 

Οι πρωταθλητές Αθήνας με όπλο την επίθεση (42 γκολ, η 2η καλύτερη στο πρωτάθλημα πίσω από την Pranvera των 48), οι “παραλλαγές” με όπλο την γρανιτένια τους άμυνα (1η καλύτερη με μόλις 7 τέρματα σε 4 ματς, ήτοι λιγότερο από 1.8 παθητικό ανά αγώνα) και τις επιθετικές αναλαμπές του “μποπέρ” Στέλιου Τατασόπουλου που ήδη αριθμεί 13 γκολ και απέχει μόλις 1 από την κορυφή της λίστας , καταφέρνουν να προσπερνούν όλα τα εμπόδια στο δρόμο τους και να διαγράφουν πορεία πρωταθλητισμού.

Τελευταίο εμπόδιο για τους Amigos FC η έμπειρη San Pedro, την οποία υπερκέρασαν με 10-9 στις καθυστερήσεις, χάρη στο… Buzzer Beater γκολ του Παναγιωτόπουλου, την ώρα που ο ΑΦΡΟΣ σε ένα ακόμα πολύ μεστό παιχνίδι του επικρατούσε επί του πάντα υπολογίσιμου Σκλαβενίτη του Νίκου Στάμου με… 9-3, έστω κι αν απουσίαζε ο έμπειρος Έλληνας διεθνής. Ο “μπομπέρ” και ο Ζύμπερης πέτυχαν από ένα καρέ τερμάτων ενώ ο ΜVP, Δημήτρης Παπαδάκης πέτυχε 1…

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.