Σε ένα σπουδαίο ματς, που διεξήχθη υπό θυελλώδη άνεμο την περασμένη Τετάρτη (28/11) στο πλαίσιο του Β΄ Ομίλου του Athens League 6X6 στην Κηφισιά, ο Αναρχιακός Αστέρας επικράτησε στο φινάλε της San Pedro με 6-4 και έκανε τεράστιο βήμα αλά Golden League…

Oι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν με 12 βαθμούς στην 7η θέση, γεγονός που κατέτασσε εξ αρχής το παιχνίδι σε εκείνα που αποκαλούνται “τελικοί”, στον οποίο ο Αναρχιακός, χρειάστηκε να κάνει την αγωνιστική υπέρβαση και να καταγράψει μια σπουδαία ανατροπή!

Η San Pedro προηγήθηκε με 2-1 στο ημίχρονο χάρη σε 2 τέρματα του Σταυρουλιδάκη (επέστρεψε από το ματς της πρεμιέρας με τον ΑΦΡΟ) έναντι ενός του Γκίκα, ενώ ο ίδιος παίκτες που ουσιαστικά πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας του ανέβασε το δείκτη στο 3-1 στο 31′, και άπαντες επαναπαφτηκάν.

Παρόλα αυτά ο Αναρχιακός έβγαλε αντίδραση και χάρη σε 2 γκολ του Ευαγγελή και ένα του Καρύδα πέτυχε μια σπουδαία πρώτη ανατροπή (4-3), για να ακολουθήσει και 2η, όταν η ομάδα του Αγίου Πέτρου θα ισοφαρίσει σε 4-4. Σπανέας και Γκίκας υπέγραψαν το τελικό σκορ, με τον αρχηγό μάλιστα να αντενδείκνυται και MVP!

Αναρχιακός: Κορρές, Ασλάνης, Σπανέας (1), Καρύδας (1), Ευαγγελής (2), Γκίκας (MVP/2)

San Pedro: Ζούγρος Μ, Ζούγρος Σ, Παπαπούλιος, Δουλγεράκης, Διακάκης, Σταυρουλιδάκης (4)

Αφήστε μια απάντηση