Μετά τις μεταγραφές-αεροδρομίου των Τζόι Τσαρκάνι και Δημήτρη Κοντιζά η πρωταθλήτρια Αθηνών, Μαγκουφάνα έκανε δικό της ακόμα ένα μεγάλο αστέρι του Μίνι-Ποδοσφαίρου, τον οποίο πέρυσι θαυμάσαμε με τη φανέλα των San Antonio (σ.σ. Moshato Bulls), Λόνι Σκεντεραϊ!

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, ο “πρόεδρος” και ποδοσφαιρικός ηγέτης της ομάδας της Πεύκης, Γιάννης Λίτσης βρίσκεται πίσω από αυτή τη μεταγραφική-βόμβα, με την οποία η Μαγκουφάνα ουσιαστικά “κλειδώνει” το φετινό ρόστερ της, μιας και στα προσεχή ματς με Blue Devils και Κομπαρσιακό επιστρέφει και ο μεγάλος απών της περσινής περιόδου, Δημήτρης Μακρίδης!

Αναφορικά, με τον Σκεντεράϊ, το επίσημο ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη στην αναμέτρηση απέναντι σε Blue Devils και Κομπαρσιακό!

Τέλος, αυτός ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, πέρυσι κατέκτησε το Uni-League Athens με τη φανέλα των Moschato Bulls έχοντας για συμπαίκτες ποδοσφαιριστές όπως είναι οι: Κατίδης, Παυλόπουλος και Σινομάτι, ενώ έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς της Πανελλήνιας τελικής φάσης στο Ρέθυμνο.