Η προ-τελευταία αναμέτρηση της πρεμιέρας του Athens League 6×6 στην κεντρική περιφέρεια (Παπάγου – Game Park) έκρυβε… εκπλήξεις, αφού στην αναμέτρηση της Atletico FC με τους Καλοφαγάδες, η δεύτερη ομάδα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο (!), με αποτέλεσμα η ομάδα των Αμπελοκήπων να πάρει ένα “ξεκούραστο” τρίποντο, και ένα από τα μεγάλα φαβορί της περιφέρειας να γνωρίσει έναν άκρως ταπεινωτικό αποκλεισμό!

Διαιτητής και γραμματεία περίμεναν μέχρι τις 11:35 (μισή ώρα αργότερα όπως ορίζει ο κανονισμός) και έκλεισαν το φύλλο αγώνος με 3-0 σκορ υπέρ της περσινής φιναλίστ περιφέρειας της Silver League, που εντελώς απρόσμενα είδε τον… κανένα στους απέναντι πάγκους.

Φυσικά, αυτή η… κυβίστηση των Καλοφαγάδων προκάλεσε αντιδράσεις στους κόλπους των ομάδων του Athens League 6×6, μιας και κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ποτέ στα χρονικά, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και αμείλικτος και προβλέπει δια βίου αποκλεισμό από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά ο κανονισμός του άρθρου 2/ παρ. 1γ που “καίει τους Καλοφαγάδες: “Ομάδα που δεν θα κατέβει σε αγώνα χωρίς να έχει ειδοποιήσει την διοργάνωση θα αποβάλλεται αυτόματα ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το πρωτάθλημα.”

Τέλος, αναφορικά με αυτό το γεγονός, η διοργανώτρια αρχή του Athens League 6×6 θα προωθήσει άμεσα 1 “νέα” ομάδα στην Κεντρική περιφέρεια, εξετάζοντας ενδελεχώς τα αιτήματα των δεκάδων προτάσεων που έχει στα χέρια του.