Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο θυμόσοφος λαός μας, και μαζί με αυτόν, το βροντοφωνάζουν πλέον και οι: Puerto Ricco με το Εκάλη Club που την περασμένη αγωνιστική σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στο Athens League 6×6 για την Βόρεια Περιφέρεια της Κηφισιάς στον τον Α’ και Β’ όμιλο αντίστοιχα!

To μεν Puerto Rico, πρωτοεμφανίστηκε στα δρώμενα του Athens League 6×6, αντικαθιστώντας την “προάγγελο” του Uniparma που δεν είχε βαθμούς, και ουσιαστικά στην πρεμιέρα του σημείωσε την πρώτη του νίκη απέναντι στην L.T. (6-4) έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό, Μάριο Κόλα, που σημείωσε χατ-τρικ, και την ξεκόλλησε ουσιαστικά από την τελευταία θέση!

Η δε Εκάλη Club, χρειάστηκε να περιμένει 10 ολόκληρα ματς για να πάρει επιτέλους τους πρώτους της βαθμούς, τους οποίους κατέκτησε καταγράφοντας πρώτα μια μεγάλη ανατροπή, στο Menidi City! Ακόμα κι αν η ομάδα των Βορείων Προαστείων βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 από το City στο 30′, κατάφερε να βγάλει εξαιρετική αντίδραση και με ηγέτη τον Γιώργο Μπόλμπαση να σημειώσει μια μεγάλη νίκη με σκορ 6-4! 

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόλα αυτά, το Menidi City παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένο την επόμενη μέρα και στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Coca Juniors έκανε την εμφάνιση της χρονιάς και επικράτησε κι εκείνο με… 6-4 σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κόβει από την ομάδα του Γιάννη Γιαννικάκη το… όνειρο της Golden League! Μεγάλοι πρωταγωνιστές για το “City” του Μπούμπη, οι Βασίλης Καλαμιότης (πέτυχε χατ-τρικ) και ο τερματοφύλακας Βαλεντίνιο!