Η Μικτή Κόσμου, είναι η μεγάλη κερδισμένη στον Β’ όμιλο της Νότιας Περιφέρειας (Ταύρος), μιας και επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας με 9-3 επί των Γυπαετών, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή το “μαύρο” διαμάντι από την Αφρική, Χασάν!

Μάλιστα, η ομάδα του περσινού MVP της διοργάνωσης, Βλάντ Καϊσιδη δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα, ενώ στο ημίχρονο προηγούνταν με σκορ 6-0!

Σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος, πραγματοποίησε και ο μεγάλος επιστρέφοντας, Στράτος Νικολαϊδης ο οποίος νίκησε 3 φορές τον Σταυρακάκη και τα υπόλοιπα “ιπτάμενα αρπακτικά” τα οποία ανέβασαν στροφές στο 2ο μέρος, αλλά η αμυντική τακτική της Μικτής της επέτρεπε να κλέβει μπάλες και να αντεπιτίθενται.

Στους διασωθέντες των Γυπαετών, εκτός από τον περσινό πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης (ο οποίος πέτυχε τελικά 2 γκολ) συμπεριλαμβάνετε και ο Πασχάλης ο οποίος έπιασε τρομερή απόδοση παρόλο που δεν είχε την απαραίτητη υποστήριξη από τους συμπαίκτες του.

Για τη Μικτή: Χασάν, Αναγνωστόπουλος και Καϊσιδης κατέγραψαν χατ-τρικ ενώ ολόκληρη η ομάδα έπιασε κορυφαία απόδοση!

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η 2η επίσημη νίκη της Μικτής στο εν λόγω ντέρμπι, με τους Γυπαετούς αν αριθμούν 4 αντίστοιχα.

 

Μικτή Κόσμου: Νικολαϊδης, Πάζαϊ, Αναγνωστόπουλος (3), Κουιμτσίδης, Κυριακόπουλος, Αϊδονης, Καϊσιδης (3), Χασάν (MVP/3)

Γυπαετοί FC: Μήλας, Γιάννινας, Μέτκο (1), Τσιμπίδης, Πασχάλης, Σιμονιάν, Σταυρακάκης (2)

 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, τα φαβορί δεν δυσκολεύτηκαν να εξασφαλίσουν το τρίποντο, με εξαίρεση τους περσινούς πρωταθλητές περιφέρειας Ramrod II, οι οποίοι επικράτησαν ασθμαίνοντας επί της Attico Forest (5-3). Η Δυναμό Ταύρου κατέγραψε το σκορ της αγωνιστικής με 21-1 επί της Χαβαλένθια, ενώ Μαζί FC  και Παράλυτοι FC αναχαίτισαν εύκολα τους Ταυρομάχους και τους Lions FC με 15-5 και 11-2 αντίστοιχα.