Το πρώτο μεγάλο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική, δυστυχώς δεν πέρασε αναίμακτα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας, Athens League 6×6 και συγκεκριμένα στη Νότια Περιφέρεια, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά αναβλήθηκαν συνολικά… 6 παιχνίδια!

Πιο συγκεκριμένα, 3 αναμετρήσεις από τον Α’ Όμιλο του “Tavros Soccer Star” και άλλες 3 από τον Β’ αντίστοιχα , στην πλειοψηφία τους ημέρα Πέμπτη (14/11) αναβλήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας και των παθογενειών της. Το ένα γήπεδο κρίθηκε ακατάλληλο την ημέρα Τετάρτη, και για το λόγω αυτό η μοναδική αναμέτρηση που ουσιαστικά προγραμματίστηκε ήταν το Αναγέννηση Καισαριανής – Pranvera, ενώ την Πέμπτη ένα μεγάλο black out στην ηλεκτροδότηση, είχε σαν αποτέλεσμα να διεξαχθούν μόνο οι αναμετρήσεις των 23:00.

Η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να αναβάλει την αγωνιστική δράση και να εντάξει εξ αναβολής αγώνες τις επόμενες εβδομάδες και στους 2 ομίλους, ενώ συζήτησε με το γήπεδο αναφορικά με τα ενδεχόμενα μέτρα προστασίας για τις ερχόμενες εβδομάδες, ούτως ώστε να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα και πιάσουν ομάδες και διοργανωτές εξαπίνης!

Οι αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας στον Ταύρο είναι οι εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΝΤΙΟΙ FC – EAGLES INTERNATIONAL

SPARTAK VODKA – BEERER PLATE 

SAN ANTONIO – SPARTAK VODKAS 

Β΄ΟΜΙΛΟΣ

ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ – ATTICO FOREST

RAMROD II – ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ

SHPARTALLIMI – ΜΑΖΙ FC 

Επιπλέον αναβλήθηκε και η αναμέτρηση της Δυναμό Ταύρου με τους Lions FC, ωστόσο ο λόγος δεν είχε να κάνει με τα καιρικά φαινόμενα.

Αναβολή και σε 1 ματς της Κεντρικής Περιφέρειας!

Το “Game Park Παπάγου” δεν πέρασε αλώβητο από την κακοκαιρία, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως κι εκεί αναβλήθηκε ένα ματς: Πιο συγκεκριμένα το B.A.F. – A$AP Hola που είχε προγραμματιστεί νωρίς (20:00) την περασμένη Τετάρτη 13/11, δεν ξεκίνησε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο το ματς των Jackals με τους Πράκτορες διεξήχθη κανονικά την ίδια ημέρα (22:00) λόγω λήξης συναγερμού επικινδυνότητας. Σε αυτό βοήθησε ο υπερσύγχρονος χλοοτάπητας και το σύστημα αποστράγγισης του, που μέσα σε 2 ώρες επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος, το αξιοσημείωτο γεγονός, είναι πως ΟΛΑ τα προγραμματισμένα παιχνίδια της Βόρειας Περιφέρειας διεξήχθησαν κανονικά! Υπενθυμίζεται ότι κατά την περσινή περίοδο, στο Kifissia Soccer Club είχαν αναβληθεί για παρόμοιο λόγο 21 αναμετρήσεις!