Μια από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις του Αθηναϊκού Μίνι-Ποδοσφαίρου και του θεσμού, δηλώνει πλέον και με τη… βούλα παρών στο νέο Athens League 6×6, και αυτή δεν είναι άλλη από τη Shpartallimi!

Παρόλο που πέρυσι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν λόγω προσωρινής αποχώρησης από την Golden League της Κηφισιάς, φέτος η Shpartallimi επιστρέφει δριμύτερη και πιο αποφασισμένη για να φτάσει στην κορυφή, έχοντας για μεγάλους ηγέτες τους Μπεγκάϊ, Αλκέτ και κινητήριος δύναμη τον “πρόεδρο” Γκέρτι!

Πως όμως η Shpartallimi θα πάρει θέση στο φετινό Athens League; Ουσιαστικά κάτι τέτοιο θα μετουσιωθεί με εσωτερικές διαδικασίες αντικαθιστώντας την υπό “διάλυση” Χαβαλένθια στον Β’ όμιλο της Νότιας Περιφέρειας στον Ταύρο η οποία είναι πλέον επίσημα εκτός διοργάνωσης.

Με λίγα λόγια, ύστερα από την έλευση της Pranvera στον Α’ όμιλο της περιφέρειας, η είσοδος και της Shpartallimi (που επίσης “μεταναστεύει” από Κηφισιά) στον Ταύρο “δυναμώνουν” ακόμα περισσότερο το… προϊόν, με την Golden League της περιφέρειας πραγματικά να φαντάζει με… Λερναία Ύδρα!

Τέλος, η Shpartallimi, θα ξεκινήσει με το… ντισαβαντάζ των 0 βαθμών σε 2 αγώνες (λόγω ισάριθμων ηττών της προκατόχου του Χαβαλένθια) έχοντας όμως την ευκαιρία να ανακάμψει αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Παρασκευής με τους Lions όπου και “ντεμπουτάρει”. Μια νέα μεγάλη αρχή λοιπόν ενός “μεγαθηρίου” αναμένετε να δώσει ακόμα μεγαλύτερο κύρος στην ήδη ανταγωνιστική περιφέρεια των Νοτίων Προαστίων…