Μετέτρεψε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου σε… επέλαση η Μαζί FC, που επικράτησε της Δυναμό Ταύρου με 9-4, έχοντας για MVP τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που δεν σκόραρε (Έκτορας Παναγιωτόπουλος) και τον εξαιρετικό γκολκίπερ Νικήτα Ανευλαβήπου εξουδετέρωσε κοντά στα 25 αντίπαλα σουτ!

Κατά τα άλλα, η Μαζί ήταν κατά τι ανώτερη, αλλά είναι βέβαιο ότι το τελικό σκορ αδικεί τη Δυναμό, η οποία μάλιστα προηγούνταν με 2-1 στο πρώτο 12λεπτο. Ντάνι και Καραφωτίας την έβαλαν μπροστά, ενώ ο Παπαδόπουλος  ισοφάρισε πριν από την ανάπαυλα με έναν κεραυνό στο “γάμα” της εστίας του Ανευλαβή για το 3-3! 

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα ακολουθήσει ένα εξίσου απρόβλεπτο 2ο ημίχρονο ο Βέργος “καθάρισε” τη νίκη πετυχαίνοντας 4 σερί γκολ, συνεπικουρούμενος από το “κομπιούτερ” της ομάδας, Παναγιωτόπουλο και τον Μάριο Ντάτη!

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως αμφότερες οι 2 ομάδες είχαν πολλές απουσίες, αφού για την Μαζί απουσίαζαν οι 4 διεθνής (!) (Χύσος, Θανασαϊ, Παυλόπουλος, Τζελόσι) που είναι στην Κρήτη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ για τη Δυναμό οι: Αραμπαντώνης και Χλωρός που υπηρετούν την πατρίδα!

Πλέον η Μαζί FC είναι πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τη Μικτή Κόσμου και τους Ramrod II.

Μαζί FC: Ανευλαβής, Βέργος (4), Πιπερίδης (1), Παναγιωτόπουλος (MVP), Σεϊτι (2), Ντάτης (1), Μ, Ντάτης Α (1)

Δυναμό Ταύρου: Βογιατζής, Παπαδόπουλος (1), Ρίζος, Μητρογιώργος, Λιαρός, Καραφωτίας (1), Ντάνι (1)