Η φετινή πορεία των Blue Devils στο Athens League, μπορεί να ήταν καλύτερη από άλλες σεζόν σε άλλες διοργανώσεις, αλλά ακόμα και έτσι, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα…

Το πλεονέκτημα στα play-off χάθηκε την ύστατη ώρα από την Juvetsus (3-5), το μεγάλο αστέρι της ομάδας Φίλιππος Θεοδωρέλος, εξακολουθεί να απουσιάζει εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ενώ οι εναλλαγές στην βασική 6άδα διαδέχονται η μία την άλλη αγωνιστική με αγωνιστική.

Αυτά είναι μερικά από τα 10άδες προβλήματα που ταλανίζουν μια ομάδα με ένα από τα καλύτερα “υλικά” της κατηγορίας που όμως αδυνατεί να κάνει σωστή διαχείριση και να αποδείξει σε όλους την αξία της. Κι αυτό γιατί είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες σε ολόκληρο το Athens League  που έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ στο πρωτάθλημα (108, 2η καλύτερη επίθεση πίσω από τους Dragoes FC στη Silver League), και η μοναδική μαζί με την Blender Βρέμης από την Golden League που  διαθέτει 4 σκόρερ (Παναγιωτόπουλος, Ζούπας, Δηλέρης, Θεοδωρέλος) που να έχουν πετύχει πάνω από 20 τέρματα σε ολόκληρη τη σεζόν!

Παρόλα αυτά, η ομάδα “πονάει” αμυντικά και δη στη “θέση 1”, αφού δεν διαθέτει έναν τερματοφύλακα περιωπής. Κάποιες φορές ο Κουλούρης, άλλες φορές οι αρχηγοί της ομάδας, τα αδέρφια Ματεντζόγλου, και άλλες ακόμα και ο Μπρούσαλης έχουν επιστρατευτεί για το… καλό της ομάδας, χωρίς όμως οπωσδήποτε να εμπνέει την απαραίτητη σιγουριά κάτω από τα δοκάρια, πράγμα απολύτως λογικό, εφόσον αμφότεροι αγωνίζονται μέσα.

Η προσθήκη ενός κανονικού τερματοφύλακα, του Νίκου Κορρέ κάτω από την εστία των “διαβόλων” είναι το τελευταίο χαρτί που παίζει ο Κωνσταντίνος Ματεντζόγλου σε μια τελευταία προσπάθεια να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να αφήσει την Juvetsus εκτός… νυμφώνος! Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο προϋποθέτει και την απαραίτητη συγκέντρωση και συσπείρωση ολόκληρου του ρόστερ εν όψει τελικής φάσης. Αν η ομάδα κατέβει πλήρεις στα προημιτελικά, τότε όλα γίνονται. Αν όχι, τότε τα όνειρα της θα σβήσουν πρόωρα…

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΡΕΣ (GK)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΕΙΛΑΣ
ΖΗΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΝΑΣΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΛΕΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΠΑΣ
ΡΑΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/Ν-Ι-Η: 5Η / 28 ΒΑΘΜΟΙ / 9-1-8

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ “8”: JUVETSUS (ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ: 3-4, 3-5

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.