Ένα από τα μεγάλα αστέρια του Athens League 6χ6, ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο pre-season ματς με τους Γυπαετούς και θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της πρωταθλήτριας του Silver League για περίπου 6 μήνες!

Ο Αθανασιάδης που είναι βασικό μέλος της ομάδας του Σάκη Μαλιαρίτση βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση τόσο στο τέλος της περσινής περιόδου, όσο και στο πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας (κόντρα στα ιπτάμενα αρπακτικά πέτυχε 2 γκολ και ήταν ο κορυφαίος του ματς), αλλά δυστυχώς ένεκα μιας άτυχης στιγμής στα τελευταία λεπτά του αγώνα στο Kifissia Soccer Club, σε μια ανύποπτη φάση θα τεθεί νοκ-άουτ, τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα!

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη εμπρόσθιου χιαστού και για απουσία τουλάχιστον 5 μηνών, γεγονός που αποτελεί μεγάλο πλήγμα, ιδιαίτερα για μια ομάδα που κινήθηκε με σύνεση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και που ουσιαστικά βασίζεται στον περσινό κορμό και στο υπάρχων έμψυχο δυναμικό. Και όλα αυτά, 10 ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας…

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο “10άρι” της Attica!