Ο τελικός της “χρυσής” κατηγορίας του Χαλανδρίου για το Athens League 6×6, αποδείχθηκε παράσταση για ένα ρόλο με τους μπαρουτοκαπνισμένους Θενπούδες να σημειώνουν τη 13η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα (!), απέναντι στην έκπληξη του θεσμού Power FC, διαλύοντας την με το ασύλληπτο 15-2!

Επρόκειτο για ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ντέρμπι μόλις για 9 λεπτά, και μέχρι τη στιγμή που ο Βήχας σημείωσε το πρώτο γκολ. Έκτοτε, οι Θενπούδες πάτησαν για τα καλά γκάζι και μέχρι το 15ο λεπτό πήραν προβάδισμα 6 τερμάτων!

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του θριάμβου οι Αγγελίνας και Ρετσκα που σημείωσαν 9 γκολ συνολικά, ενώ για την Power τα γκολ της τιμής πέτυχαν στο φινάλε οι Παπακανέλλος και Γαβαλάς.

Αξίζει να αναφερθεί πως στα πρώτα λεπτά ο Μοιρώτσος κατάφερε να κρατήσει δις τους Θενπούδες όταν αποσόβησε 2 τετ-α-τετ του Γαβαλά, όπως επίσης και το γεγονός του ότι πέραν από τον τερματοφύλακα 9και τον τραυματία Κεραϊ που δε χρησιμοποιήθηκε) όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές σκόραραν.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το εν λόγω σκορ και η διαφορά τερμάτων (+13) αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του Athens League 6×6, μιας και ουδέποτε ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει διψήφια διαφορά νίκης.

Πλέον, οι Θενπούδες προετοιμάζονται για το Final Four του Ιουνίου, ενώ η Power θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να είναι παρούσα στη μεγάλη γιορτή του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου μέσω των μπαράζ, ανάμεσα σε εκείνη την Pranvera και τη Μικτή Κόσμου.

Θενπούδες: Μοιρώτσος, Βαλσάμης (2), Αγγελίνας (5), Ρέτσκα (MVP/4), Βήχας (2), Φασίτσας (2), Κεραϊ

Power FC: Δημητρακόπουλος, Ντούτσιας, Θανόπουλος Β, Αντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Δελαδέτσιμας, Θανόπουλος Π, Γαβαλάς (1), Νάσος, Πασσαλιμανιώτης, Παπακανέλλος (1)