Το κορυφαίο meeting των σπουδαιότερων ομάδων του Μίνι-Ποδοσφαίρου για το νέο έτος, στο New Year’s Tournament, το οποίο θα λάβει χώρα στην ανανεωμένη Κηφισιάτην Πέμπτη το απόγευμα (20:00 – 00:00) στις 10 Ιανουαρίου, είναι η διοργάνωση που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των φίλων του αθλήματος, παραμονές τις επανεκκίνησης του Athens League 6X6 σε όλη την Αθήνα.

Κορυφαίες ομάδες στο είδος τους, η πλειοψηφία των οποίων αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας,  διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο τον πρώτο σημαντικό τίτλο του νέου έτους, με τους περσινούς πρωταθλητές της διοργάνωσης, Blender Βρέμης, τους πρωταθλητές του Christmas Tournament 2018, Pranvera,  αλλά και τον πρωταθλητή του Silver League, ΑΦΡΟΣ FC να δηλώνουν σύσσωμοι “παρών” για αυτή τη νέα πρόκληση που τους παρουσιάζεται!

Φέτος, η συμμετοχή είναι αυξημένη, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στη διοργάνωση, η οποία θα αποτελείτε από 2 ή 3 ομίλους των 4 ή 3 ομάδων αντίστοιχα, οι οποίοι θα διαμορφωθούν αναλόγως με τα 4 group δυναμικότητας, τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα κεκτημένα τους στο Μίνι-Ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται, ότι από τις παρακάτω ομάδες της λίστας που έχουν δηλώσει επίσημα συμμετοχή, προτεραιότητα έχουν εκείνες που ΔΕΝ έχουν αστερίσκο, λόγω αμεσότερης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπού θα έχουν προκύψει αναλυτικά τα ζευγάρια των ομίλων και το ακριβές σύστημα διεξαγωγής:

Αναλυτικά τα φετινά γκρουπ δυναμικότητας:

ΓΚΡΟΥΠ Α’

 BLENDER ΒΡΕΜΗΣ
PRANVERA
ΑΦΡΟΣ FC

ΓΚΡΟΥΠ Β’

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ FC
ATTICA FC *
POWER FC *

ΓΚΡΟΥΠ Γ’

ATTICO ROVERS
JUVETSUS
68TH BOYS

ΓΚΡΟΥΠ Δ’

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ *
ΚΥΚΛΩΝΑΣ
ΙΩΝΕΣ FC

 

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.