Το φετινό Pre-Season Touranment της Αθήνας ξεκινάει με την κορυφαία αναμέτρηση στο χώρο του Μίνι-Ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα με το Μαγκουφάνα – Amigos FC, ένα παιχνίδι ανάμεσα στις 2 κορυφαίες κατά τεκμήριο ομάδες της χώρας αυτή τη στιγμή και ουσιαστικά τις 2 πρωταθλήτριες του Athens League 6×6 τις 2 περασμένες σεζόν!

Πιο συγκεκριμένα οι 2 πρωταθλήτριες θα τεθούν αντιμέτωπες την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:30 στο Kifisia Soccer Club, σε ένα παιχνίδι που εκτός από χαρακτήρα εναρκτήριου παιχνιδιού θα έχει και την αίγλη 2 Ελληνικών μεγαθήριων του χώρου, τα οποία αν μη τι άλλο προετοιμάζονται για το Champions League 6×6 της Σλοβενίας το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 5-9 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν κορυφαίες ομάδες του Παγκόσμιου στερεώματος.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE STREAM από το Gipedaki.gr, που θα σας μεταφέρει τον παλμό, το ρεπορτάζ και γενικότερα τα αποκαλυπτήρια των 2 μεγάλων φαβορί της κορυφαίας διοργάνωσης της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται, πως σε 4 παρελθοντικές αναμετρήσεις την περασμένη διετία, οι Amigos αριθμούν 3 νίκες (4-3, 7-6, 9-5) ενώ 1 παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο (3-3).

Η αναμέτρηση που άπαντες περίμεναν είναι λοιπόν γεγονός!