Χρειαζόταν μόλις… 4 βαθμούς στα 4 τελευταία ματς, ούτως ώστε να τερματίσει στην 3η θέση και να διευκολύνει το έργο της.  Ήθελε έστω 3 βαθμούς για να τερματίσει 4η και να κρατήσει τουλάχιστον το πλεονέκτημα. Κι όμως δε συνέβη τίποτα από τα δύο! Η Real Betas με ένα αρνητικό ντεμαράζ 4 σερί ηττών σε ισάριθμες αγωνιστικές, τερμάτισε στην 7η θέση και πλέον καλείτε να δείξει χαρακτήρα…

Όχι πως δεν της αρέσουν τα δύσκολα, κάθε άλλο. Ωστόσο πλέον έχει να διαβεί ένα… βουνό, αφού ύστερα από την αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή την τελευταία αγωνιστική, θα κλιθεί να παίξει με την ομάδα που δε θέλει με τίποτα να ακούει και που αριθμεί 2 ήττες κατά τη φετινή περίοδο: Τους Dragoes FC. Και να φανταστεί κανείς, ότι μέχρι την 14η αγωνιστική η Betas βρίσκονταν ακόμα και στη 2η θέση.

Μια ομάδα που έχει άναρχο τρόπο παιχνιδιού και που βασίζεται κυρίως σε ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι η κλασσική ομάδα του μομέντουμ, και ο κύριος εκφραστής της δεν είναι άλλος από τον πρώτο σκόρερ της: Περικλή Φλούδα των 29 τερμάτων.

Η επιθετική ξηρασία του στο φινάλε του 2ου γύρου (μόλις 1 γκολ σε 4 ματς) είναι η βασική αιτία αυτής της καθίζησης που υπέστη το σωματείο, το οποίο υπολογίζει πολλά και στον Φίλιππο Σκουτέλη (18 γκολ /απουσίαζε 4 μήνες λόγω εξωτερικών υποχρεώσεων) αλλά και τον Φαίδωνα Καλπογιάννη που μέχρι στιγμής βρίσκεται στα 20 γκολ.

Ανασταλτικά, το έργο των Δεστούνη και Παντζίδη είναι υπέρ-πολύτιμο, ενώ η παρουσία του βραχύσωμου γκολκίπερ, Αλέξανδρου Λαμπουρίδη, πάντα εμπνέει σιγουριά στους υπολοίπους. Παρά τα πειράματα των τελευταίων αγωνιστικών, ένεκα των οποίων ο Λαμπουρίδης αγωνιζόταν ως αμυντικός και κάποιος άλλος τερματοφύλακας (συνήθως ο Μεγαλοοικονόμου και ο Παπανακωνσταντίνου), είναι βέβαιο πως στην τελική φάση η ομάδα θα προτάξει ότι καλύτερο έχει στις αντίστοιχες θέσεις μέσα στο χορτάρι και επ’ ουδενί δεν θα προβεί σε ρίσκο.

Και μπορεί η μάχη με τους “Δράκους” να φαντάζει άνιση, ωστόσο κανείς δεν έχει σκεφτεί τι μπορεί να γίνει αν η Real Betas παίξει το παιχνίδι της, πετύχει τον αιφνιδιασμό, και οδηγήσει την σειρά σε 2ο παιχνίδι!

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ (GK)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ-ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΤΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ
ΦΑΙΔΩΝ ΚΑΛΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣΗ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/Ν-Ι-Η: 7Η / 26 ΒΑΘΜΟΙ / 8-2-8

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ “8”: DRAGOES F.C. (ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΦΕΤΟΣ: 6-11, 2-7

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.