Ύστερα από μακροχρόνιες διαβουλεύσεις και πολύ-ήμερες συζητήσεις αναφορικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παρθενικό Salonika League 6×6, το κλιμάκιο του Gipedaki.gr έδωσε το χρίσμα στο “Joga Bonito” που εδρεύει στα ανατολικά προάστια, και πιο συγκεκριμένα στη Θέρμη, να “στεγάσει” το όραμα δεκάδων κορυφαίων ομάδων Μίνι-Ποδοσφαίρου της πόλης!

Το εν λόγω γήπεδο, προκρίθηκε έναντι άλλων 3 (που επίσης είχαν καταθέσει πρόταση ανάληψης του θεσμού), καθώς κρίθηκε από κάθε άποψη καταλληλότερο ούτως ώστε να ανταποκριθεί σε τέτοιου είδους υψηλών προδιαγραφών αγώνες τόσο λόγω περιβάλλοντα χώρου και εγκαταστάσεων, όσο και δεσμεύσεων αναφορικά με την ανάληψη της διοργάνωσης σε κάθε επίπεδο. Ποιο συγκεκριμένα, τετραμελής ομάδα της διοργανώτριας αρχής, πριν από την τελική συμφωνία διερεύνησε την καταλληλότητα του χώρου, τους χλοοτάπητες, καθώς επίσης και τις συνθήκες ασφάλειας & υγιεινής.

Σημαίνοντα ρόλο σε αυτή την έκβαση, έπαιξε φυσικά και ο Έλληνας εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας (!), και αρχηγός, Χρύσανθος Λευκαρίτης. ως ένας εκ των ιδιοκτητών του γηπέδου, όσο φυσικά και η επικείμενη ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου εντός 15 ημερών ( μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου), περίοδος δηλαδή που θα ξεκινήσουν τα πρώτα Pre-Seson Matches της πόλης.

Πρόκειται για έναν Ιταλικό τάπητα ευρωπαϊκών προδιαγραφών “Fifa approved” από την πολυεθνική εταιρεία “Limonta Sport”, ο οποίος θα μετατρέψει το ήδη φανταχτερό γήπεδο σε ένα πραγματικό “στολίδι”, το οποίο θα ανταμώνει σε καθημερινή βάση με τις κορυφαίες ομάδες τις πόλης. Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται κυλικείο, ευρύχωρο Sports Cafe, κερκίδες, σάουνα χαλαρώματος, κρεβάτια μασάζ, αποδυτήρια τελευταίας γενιάς και πτέρυγα μασάζ!

Η διοργάνωση αναμένεται να ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ενώ ο αριθμός συμμετοχών των ομάδων δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τις 20.