Κι όμως, ένας από τους πιο ευσεβής ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, ο Έλληνας διεθνής Νίκος Στάμος, αποτέλεσε θέμα συζήτησης της πειθαρχικής επιτροπής του Athens League 6X6 (Gipedaki.gr), η οποία όχι μόνο δεν του έδωσε… ελαφρυντικό στην αψιμαχία με τον Πάνο Κανταρτζόπουλο στην αναμέτρηση του Σκλαβενίτη με την Coca Juniors (10-15) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, αλλά παράλληλα τον τιμώρησε και με έναν επιπλέον αγώνα! 

Σε ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία κύλησε ομαλά, ένα περιστατικό στάθηκε ικανό να το… κηλιδώσει, κι αυτό δεν ήταν άλλο από την κοκορομαχία του Νίκου Στάμου με τον Κανταρτζόπουλο, που οδήγησε σε μίνι-σύρραξη, την οποία σύμφωνα με το φύλλο αγώνος προκάλεσε ο Έλληνας διεθνής!

Ο Στάμος, παρότι εντός γηπέδου συνηθίζει να είναι ήρεμος και να τραβάει την προσοχή με τα εντυπωσιακά γκολ του, φαίνεται ότι καταπιάστηκε από μια “άσεμνη” χαμηλόφωνη ατάκα ή γενικευμένο χαρακτηρισμό του αντίπαλου επιθετικού κατά τη διάρκεια της μείωσης του σκορ από πλευράς Σκλαβενίτη σε 9-7 με αποτέλεσμα να τον τραβήξει από το λαιμό και να προκαλέσει για μερικά δευτερόλεπτα αλαλούμ!

Ευτυχώς επενέβησαν άμεσα οι ψυχραιμότεροι ούτως ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, την ίδια ώρα που ο διαιτητής -αρχικά- έβγαλε κίτρινη κάρτα στον Στάμο -ο οποίος αποχώρησε αυτοβούλως (!) προς τον πάγκο για να ηρεμήσει- για να του δείξει τελικά την κόκκινη κάρτα το φινάλε του ματς, κι ενώ όλα είχαν πλέον κριθεί.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, της νίκης επί της πρωτοπόρου Attica προ ημερών, αυτή τη φορά μάλλον εξελίχθηκε από ωραίος σε… μοιραίο, μιας και από το σημείο της συμπλοκής κι εντεύθεν ο Σκαλβενίτης αγωνιζόταν απορυθμισμένος και δίχως πολύτιμη βοήθεια επιθετικά!

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Στάμο είναι 1 επιπλέον αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων για διασάλευση & αναταραχή ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Αφήστε μια απάντηση