Πολύ μεγάλο για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αποδείχθηκε το Ηπειρώτικο FC που έκανε επίδειξη δύναμης σε κάθε αγώνα στην “αργυρή” διοργάνωση του Summer Cup Athens , με τελευταίο θύμα τους Βαρώνους FC (16-3), σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Κηφισιάς, και αφήνοντας ακόμα μεγαλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον!

Πρόκειται για μια ομάδα που έσπασε πολλά ρεκόρ, με πρώτο και καλύτερο εκείνο της καλύτερης επίθεσης, αριθμώντας συνολικά 69 γκολ σε μόλις 6 αγώνες! Κοινώς 11.5 γκολ ανά αγώνα…

Κι αν στον ημιτελικό, ο ΑΦΡΟΣ FC (7-2) έμοιαζε σαν… σκουριασμένος κυρίαρχος μπροστά στα ακούραστα νιάτα της ομάδας του Φάνη Πέλεχα, ο τελικός εξελίχθηκε ακόμα πιο ιδανικά, αφού ουσιαστικά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για μόλις 7 λεπτά, μέχρι δηλαδή να γίνει το 2-1 από τον Τσουτσάνη. Ούτε ο Τζεϊσον που προς στιγμή ισοφάρισε, αλλά ούτε και κανείς άλλος παίκτης των Βαρώνων, που επίσης πρόκειται για άκρως ποιοτική ομάδα δεν θα περίμενε αυτή την εξέλιξη: Ποια ακριβώς;

Εκείνη που ήθελε το Ηπειρώτικο να βρίσκεται με 8-1 μπροστά στο ημίχρονο, και με 16-3 στο τέλος της αναμέτρησης, την οποία ο διαιτητής ολοκλήρωσε λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη λήξη της, διότι απλά τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει τη μοίρα του τελικού!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα ένα ματς, ο επιτελικός μέσος Φώτης Τσουτσάνης που αναδείχθηκε MVP ολόκληρου του “αργυρού” πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως για πρώτη φορά, σε μεγάλο τελικό αμφότερες οι 2 ομάδες αγωνίζονται χωρίς αλλαγές!

Ηπειρώτικο FC: Τσουτσάνης Φ, Σαμπάνης (2), Κατσαρός, Παλαβός (6), Γαβαλάς (2), Τσουτσάνης Φ. (MVP/6), Γκελόσι

Βαρώνοι FC: Νώντας, Βελίγια (1), Τζεϊσον (1), Σκρελαϊ (1), Μιλάνι, Βασιλάκης