Οι συντελεστές του Gipedaki.gr στα χνάρια των περασμένων ετών, θα διεξάγουν το “καθιερωμένο” πλέον Summer Cup 6Χ6 στην Κηφισιά (Kifisia Soccer Club) ως συνέχεια του Athens League 6×6, για το 2019, αρχής γενομένης από την Τρίτη 4/6 ωστόσο για πρώτη φορά στα χρονικά η διοργάνωση θα έχει διάρκεια 1 μηνός κι όχι 2 ημερών!

Επίσης, για πρώτη φορά Στα χρονικά, η διοργάνωση θα “χωριστεί”
σε δύο σκέλη: Το Summer Cup Golden & το Summer Cup Silver, αναλόγως με τις επιδόσεις των ομάδων στην Α’ φάση.

Επιπλέον, ειδικά για φέτος, λόγω και του τρόπου διεξαγωγής του Summer Cup θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής μέχρι και 24 ομάδων ανά την Αθήνα, γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα το κύρος συγκριτικά και με τα περασμένα έτη, όπου συμμετείχαν 8 (2017) και 16 (2018) ομάδες αντίστοιχα!

Αναφορικά με το “format” της εν λόγω διοργάνωσης προβλέπονται τα εξής:

Α Φάση: 6 όμιλοι των 4 ομάδων ήτοι 3 αγωνιστικές.

Β Φάση (Golden-Silver): Προημιτελικός, Ημιτελικός, Τελικός (Μονοί αγώνες)

Η διάρκεια της διοργάνωσης θα είναι από: 4 Ιουνίου – 8 Ιουλίου

Από την Α’ Φάση στη Golden League Summer θα προκρίνονται οι 6 1οι των ομίλων και οι 2 καλύτεροι 2οι, ενώ αντίστοιχα στη Silver League Summer θα προκρίνονται οι 4 χειρότεροι 2οι με τους 4 καλύτερους 3ους!

Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή 20:00 – 24:00), ενώ αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στον τελικό, θα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν καταγράψει οπωσδήποτε 2 συμμετοχές στους προσεχείς αγώνες της ομάδας τους στη διοργάνωση!

Τέλος, ημιτελικοί και τελικοί θα διεξαχθούν την ίδια εβδομάδα, ενδεχομένως και την ίδια ημέρα, αναλόγως την απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Κορυφαίες ομάδες της Αθήνας σε κάθε επίπεδο, είναι δεδομένο πως θα παρατείνουν το καλοκαίρι τους για ένα μήνα ακόμα, δίνοντας κάθε εβδομάδα τη δική τους παράσταση στο Gipedaki.gr και το Summer Cup 6×6!

Αναφορικά με το έπαθλο, προβλέπεται να είναι συνολικής αξίας 1000 ευρώ και θα μοιραστεί ως εξής:

1ος Summer Cup Golden: 8 Tablet

2ος Summer Cup Golden: Δωροεπιταγή σε εστιατόριο για τραπέζι.

1ος Summer Cup Silver: 8 σετ εμφανίσεων

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ SUMMER CUP

2017 (ΠΑΠΑΓΟΥ) – AMIGOS FC

2018 (ΚΗΦΙΣΙΑ) – WARRIORS FC