Η ασυναγώνιστη Μαγκουφάνα, έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη σεζόν, σαρώνοντας τους πάντες στο πέρασμά της και στο Summer Cup Athens, επικρατώντας με 9-4 στον τελικό επί της Jugiopiastika, κι αφού νωρίτερα αριθμούσε 5/5 νικών, έχοντας μάλιστα βγάλει εκτός ομάδες όπως οι Γυπαετοί FC και οι Κουκουβάγιες!

Η Μαγκουφάνα, έκανε το καλύτερο ποδαρικό εν όψει Σεπτεμβρίου εκεί οπού την περιμένει το Champions League στο Μάριμπορ, καθώς επίσης και το Super Cup Αθηνών με αντίπαλο την Attica FC.

Στο μεγάλο τελικό, η ομάδα της Πεύκης προηγήθηκε με 4-1 στο 17′ ωστόσο ο εντυπωσιακός Νίκος Στάμος έφερε το ματς στα ίσια στο 23′ με καρέ τερμάτων και άπαντες έκαναν να πιστέψουν στην ομάδα του Άλεξ Ζαφειράκη και το… θαύμα αλλά μάταια.

Ένα γκολ του “μάγου” κι επίσης διεθνή Σάκη Τζανέτου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (όπως και κόντρα στους Θενπούδες στον τελικό του Athens League 6×6) θα βάλει μπροστά τη Μαγκουφάνα που έκτοτε δε θα χάσει τον έλεγχο του ματς ποτέ.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με το επιμέρους 4-0 της Μαγκουφάνα να επιβεβαιώνει τα αρχικά προγνωστικά. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του Στάμου, αλλά και τις διακοπές στον αγώνα (δέχθηκαν απευθείας κόκκινη κάρτα Κοντιζάς και Ζαφειράκης για λεκτική αντιπαράθεση) τίποτα δεν άλλαξε τη μοίρα του, και η ομάδα της Πεύκης θα διπλασιάσει της επιτυχίες της φέτος, και θα πετύχει ένα μοναδικό ρεκόρ 33-2-1 νικών σε επίσημους αγώνες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μεγάλος MVP του τελικού αλλά και της διοργάνωσης ο Σάκης Τζανέτος, ενώ για ακόμα ένα ματς: Λίτσης, Τσιγκόπουλος και Βασιλείου έπιασαν εξαιρετική απόδοση, όπως και ο τερματοφύλακας Μουζάκης!

Μαγκουφάνα: Μουζάκης, Γκαμπέσης, Βασιλείου, Καπλάνης (2), Τσιγκόπουλος (2), Ντάλλης, Κοντιζάς, Λίτσης, Σταμάτης, Αντωνόπουλος, Τζανέτος (MVP/4)

Jugopiastika: Κοττάκης, Μπούρας, Παπαδόπουλος, Ντουκούζις, Ζαφειράκης, Δαραμάρας, Γκόνης, Μπάτσας, Στάμος (4)