Μια από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες του Μίνι-Ποδοσφαίρου, το Theatraki FC, που εδώ και μερικούς μήνες το απολαμβάναμε στο Athens League 6Χ6, έχει σήμερα γενέθλια, αφού συμπληρώνει 10 ολόκληρα χρόνια ζωής από την ημέρα της ίδρυσης σου!

Ήταν 19 Φεβρουαρίου του 2011, όταν μια παρέα φίλων από τα Δυτικά Προάστια και πιο συγκεκριμένα, το Χαϊδάρι, αποφάσισε έπειτα από ένα πολύμηνα στάδιο επεξεργασίας, να δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή οντότητα στο χώρο του αθλητισμού, και να περάσει τα δικά της μηνύματα μέσω της δημοφιλέστερης παραλλαγής του “βασιλιά των σπορ” το Μίνι-Ποδόσφαιρο.

Το Theatraki FC όμως, δεν έγινε δημοφιλές μονάχα για τον τρόπο έκφρασης του ως σύνολο που ανέκαθεν αντιπροσώπευε τις λαϊκές συνοικίες της Αττικής. Η ομάδα αυτή κατάφερε να αναρριχηθεί ουκ ολίγες φορές στην κορυφή.

Και μπορεί στην πρώτη απόπειρα της, σε διοργάνωση της ελίτ, και πιο συγκεκριμένα στο πάλαι ποτέ Summer Cup Athens 2020 (νυν Athens Cup) να αποκλείστηκε -προς μεγάλη έκπληξη όλων- μόλις από τη φάση των “16”, ωστόσο κατά το παρελθόν έχει καταφέρει να αγωνιστεί 11 φορές (!) σε κοινοτικούς τελικούς Δυτικών Προαστίων, στους 3 εκ των οποίων ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια!

Κατά τη φετινή δίσεκτη περίοδο, μέχρι και πριν από τη διακοπή του Νοεμβρίου, μοιραζόταν τη 2η θέση του Α’ Ομίλου της Βόρειας Περιφέρειας (Κηφισιά), ενώ ο τοπ-σκόρερ του, Αντώνης Πανταζόπουλος αριθμούσε ήδη 20 γκολ (!), δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση σε ολόκληρο το θεσμό.

Υπενθυμίζεται, ότι τόσο ο Πανταζόπουλος όσο και ο Λουτσιάνο αποτελούν τους πρώτους μεταξύ ίσων (όπως αρέσκονται οι ίδιοι να λένε) στην ομάδα, ως αρχηγοί, ενώ με την έλευση του Παναγιώτη Μπάρδη συνθέτουν μια από τις πιο ποιοτικές και παραγωγικές τριπλέτες τόσο στο Athens League, όσο και σε ολόκληρο το φάσμα του Ελληνικού Μίνι-Ποδοσφαίρου.