Την πεποίθηση, ότι το “άνοιγμα” του Μίνι-Ποδοσφαίρου στη χώρα μας θα έρθει από την… επόμενη σεζόν, εξέφρασε το μεγαλύτερο ποσοστό των εκατοντάδων ανθρώπων που συμμετείχαν στο γκάλοπ του Gipedaki.gr, το οποίο διενεργήθηκε μέσω των Social Media της σελίδας το προσεχές Σάββατο (6/3).

Μια αίσθηση γενικής απαισιοδοξίας, φαίνεται ότι καλλιεργήθηκε στον κόσμο του Μίνι-Ποδοσφαίρου, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις: τόσο στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όσο και από το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο των τελευταίων ημερών, το οποίο και οδήγησε την κυβέρνηση σε μέτρα σκληρότερου lockdown!

Κάτι τέτοιο φάνηκε άλλωστε και από τα αποτελέσματα του Poll, αφού η κυρίαρχη απάντηση στην ερώτηση: “Πότε πιστεύετε ότι θα “ανοίξουν” τα γήπεδα του Μίνι-Ποδοσφαίρου, ήταν με διαφορά εκείνη που ανέφερε: “Από τον Σεπτέμβριο”, η οποία και συγκέντρωσε το 35% του συνόλου των απαντήσεων. Με λίγα λόγια, σχεδόν οι 4 στους 10, θεωρούν δεδομένη την παρατεταμένη παράταση του ανοίγματος μέχρι και την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Την ίδια ώρα, το ποσοστό των αισιόδοξων που απάντησαν: “Τον Απρίλιο”, δηλαδή τον προσεχή μήνα, αποτιμάτε σε λιγότερους από 2 στους 10 του συνόλου, ήτοι το 16%.

Τέλος, αρκετοί ήταν κι εκείνοι, που θεώρησαν την επιστροφή μας στα γήπεδα εφικτή από τον Μάϊο, μιας και το ποσοστό τους άγγιξε το 31%, ενώ μόλις το 18% προέβλεψε την επιστροφή μας από τον Ιούνιο, σενάριο που είχε επαναληφθεί και πέρυσι. Ίδωμεν…