Μεγάλη ανταπόκριση, ελάχιστη αναμονή και πλούσια έπαθλα ήταν τα 3 βασικά συστατικά που έκαναν μοναδικό το τουρνουά “καλωσορίσματος” του μεγαλύτερου Sports Cafe της Αθήνας, στη Ν. Σμύρνη, [email protected] Internet & Sports Cafe, αναφορικά με το FIFA 18!

Πάνω από 50 διαγωνιζόμενοι συνολικά, συμμετείχαν με σκοπό την πρώτη θέση στο αγαπημένο video-game ποδοσφαιράκι του κοινού, σε ένα λαμπερό τουρνουά που διεξήχθη υπό την αιγίδα του: Gipedaki.gr, Antikouvas.gr και Aggresive.

 

Πολλά σπουδαία ονόματα μεταξύ των 10άδων επίδοξων διεκδικητών ήταν μέσα στο… κάδρο, με τους Νίκο Ελευθεριάδη, Νάσο Βασαλάκη, Ηλία Τσέτσο (Τσετσίνιο), Φώτη Παπαδόπουλο και Δημήτρη Μπερτάχο να ξεχωρίζουν, με τον τελευταίο μάλιστα να αναδεικνείτεται για ακόμα μια μεγάλη φορά ο νικητής και να φεύγει κατά 160 ευρώ πλουσιότερος!

 

 

Δεύτερος με ελάχιστη διαφορά (ο τελικός κρίθηκε στα πέναλτι), αναδείχθηκε ο νεοφερμένος Στέφανος Θεοδώρου (έλαβε 60 ευρώ) ενώ για τον Δημήτρη Βαρέση που τερμάτισε 3ος προβλέπεται FREE GAMING και δωρεάν μπύρες για την παρέα του με την επόμενη επίσκεψη του στο πολυκατάστημα!

 

Τον επόμενο μήνα, οι ιθύνοντες του μαγαζιού σε συνεργασία με τους διοργανωτές ανακοίνωσαν νέο πρωτάθλημα FIFA, αυτή τη φορά στην έκδοση του 2019, που κυκλοφορεί προσεχώς, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκαν και για πρωτάθλημα PRO 2019!