Την πλέον δοκιμασμένη και ενδεδειγμένη επιλογή, στο θέμα του “διαδόχου” του συνεχιστή των επιτυχιών, Αντρέα Ντρένοβα, φαίνεται πως έκανε η Ελληνική ομάδα, αφού το “κενό” του θα καλύψει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, και πρώην διεθνής Γιώργος Μπαστάκης!

Ο Μπαστάκης είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, ενώ ήταν μέλος της Ελληνικής αποστολής από τη σεζόν 2016-17, αρχικά ως ποδοσφαιριστής. Στη συνέχεια προωθήθηκε στο ρόλο του βοηθού προπονητή τον οποίο και υπηρετούσε μέχρι σήμερα, πριν ανακοινωθεί ως νο.1!

Σε εκείνον οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η πρόσφατη διάκριση της Ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρεθύμνου, καθώς ήταν ο κύριος υπεύθυνος της κλήσης των ποδοσφαιριστών στην “επίσημη αγαπημένη”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

“Ο Γιώργος Μπαστάκης αποτελεί από σήμερα το νέο Α’ προπονητή της Ελληνικής Ομάδας ο οποίος αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο να διαδεχτεί το έργο του Αντρέα Ντρένοβα και να την οδηγήσει στο Socca World Cup 2020. Οι αρετές και οι γνώσεις του, η εργατικότητά του, η εμπειρία του τα τελευταία 3 χρόνια στην ομάδα μας αλλά και η βαθιά του αγάπη και αφοσίωση σε εκείνη αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία του. Γιώργο Μπαστάκη, καλή επιτυχία!”