Ο πρώην Έλληνας διεθνής και ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων των: ΑΕΚ, Μπενφίκα, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Κώστας Κατσουράνης θα είναι μέλος της Ελληνικής ομάδας που θα δώσει το παρών στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ISF τον προσεχή Οκτώβριο στο Ρέθυμνο!

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σπουδαίο όνομα, το οποίο παρότι βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία (πλησιάζει τα 40), έχει όλα τα εχέγγυα και την εμπειρία να σημαδέψει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Αντρέα Ντρένοβα και Γιώργου Μπαστάκη σε μια “χρυσή πορεία” εφάμιλλη με εκείνη του αλησμόνητου EURO 2004, στο οποίο ήταν βασικό στέλεχος και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του!

Το ευχάριστο αυτό νέο, ανακοινώθηκε προ ημερών, κατά την διάρκεια της τελετής λήξης της Πανελλήνιας τελικής φάσης Gillette Unileague στο Ρέθυμνο, λίγες στιγμές πριν από το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Η.Δ.Τ. και Κωστάκηδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Κατσουράνης, έχει τιμήσει το “εθνόσημο” 116 φορές ως ποδοσφαιριστής της επίσημης αγαπημένης, ενώ έχει πετύχει 10 γκολ!

Άραγε μπορείτε να φανταστείτε τον Κατσουράνη να αγωνίζεται συμπαίκτης με τον Καραβίδα, τον Τζανέτο, τον Στάμο, κι άλλα τέτοια σπουδαία ονόματα του Μίνι-Ποδοσφαίρου; Μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να το κάνετε!