Ο αρχηγός των Γυπαετών Αδαμών, Στέλιος Ματσούκας, υπηρετεί τη “μητέρα πατρίδα” από την περασμένη Παρασκευή (19/2), όταν και παρουσιάστηκε στο πολεμικό ναυτικό, ούτως ώστε να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gipedaki.gr, ο Ματσούκας εκκίνησε τη θητεία του στη ναυτική βάση Κανελλόπουλος στο Σκαραμαγκά, με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση της “νεκρής” αυτής ποδοσφαιρικής περιόδου, ελέω Covid-19, και επιπρόσθετων μέτρων lockdown από την κυβέρνηση, με την πλήρη επιστροφή του να υπολογίζεται τον Φεβρουάριο του 2022.

Συνεπώς, με αυτά τα δεδομένα, ο έτερος αρχηγός και κατ’ επίφαση “πρόεδρος” της ομάδας, Ιωάννης Γκολφινόπουλος θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τα ηνία της ομάδας, τόσο στο επερχόμενο Athens Cup, όσο και κατά την Α’ Φάση του Athens League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, αβέβαιο παραμένει το μέλλον του πατέρα του και προπονητή της ομάδας των Γυπαετών, ο οποίος πρόλαβε να “κοουτσάρει” μόλις ένα ματς, στα τέλη Οκτωβρίου απέναντι στην Kryoner Madri.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Ματσούκας, αποτελεί βάση στατιστικής τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας των Αδαμών με 27 τέρματα και 4 φύλλα MVP συνολικά σε επίπεδο Athens League.

Η μεγαλύτερη κοινότητα του Μίνι-Ποδοσφαίρου εκφράζει της ευχές της στον ποδοσφαιριστή, και του εύχεται καλή θητεία!