Ο μεγάλος τελικός του Αθηναϊκού Super Cup ανάμεσα σε Μαγκουφάνα και Attica FC, είναι προ των πυλών αφού ορίστηκε την Τετάρτη 8/1 (21:00) , στο Kifisia Soccer Club, σε έναν αγώνα-θεσμό πλέον, ανάμεσα στους πρωταθλητές των 2 μεγαλύτερων κατηγοριών του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου, Golden & Silver League του Athens League 6×6!

Η αρχή έγινε πέρυσι με την αντίστοιχη αναμέτρηση ανάμεσα σε Amigos FC (Πρωταθλητής Golden League 6×6) και ΑΦΡΟΣ FC (Πρωταθλητής Silver League 6×6), με την ομάδα της “χρυσαφένιας” κατηγορίας να επικρατεί σε έναν τελικό για γερά νεύρα με 6-4!

Έτσι λοιπόν για 2η συνεχή σεζόν, 2 κορυφαίες ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τη Μαγκουφάνα να θεωρείτε πως έχει τον πρώτο λόγο για το τρέμπλ, μιας και υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Πεύκης έχει κατακτήσει και το Summer Cup Athens, τον 2ο σημαντικότερο τίτλο στο Αθηναϊκό Μίνι-Ποδόσφαιρο!

Παρόλα αυτά, υπενθυμίζεται ότι και η Attica FC έχει μεγάλες πιθανότητες  για διάκριση και αυτό αποδεικνύεται και στην προιστορία των 2 ομάδων, αφού τα παιχνίδια τους είναι άκρως ισορροπημένα. Στις 2 φορές που συναντήθηκαν αμφότερες η Μαγκουφάνα αριθμεί 1 νίκη (8-6), ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο με 4-4, και τα δύο, στην Α΄φάση του Athens League στην Βόρεια Περιφέρεια (Κηφισιά)