Την Κυριακή 1η Απριλίου, διεξάγεται υπό την αιγίδα του Antikouvas.gr, του Gipedaki.gr και του Sportsking.gr κορυφαίο τουρνουά FIFA 18 (1 Vs 1) «Easter Challenge» στο μεγαλύτερο Internet & Sports Cafe της Αττικής στη Ν. Σμύρνη (Ελ Βενιζέλου 99), το [email protected] , βασικό υποστηρικτή της κοινότητας μας.

Εκεί έχουν θέση όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου και των Video Games, που θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό έπαθλο των 100 ευρώ, συμμετέχοντας FREE μιας και δεν θα υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση εγγραφής, παρά μόνο μια απλή δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να υποβάλλεται από το κατάστημα με φυσική παρουσία!

Όριο συμμετοχών δεν υπάρχει, ενώ ως ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί στις 12:00 μ.μ. συνεπώς άπαντες οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο κατάστημα το αργότερο μέχρι τις 11:30 π.μ. όπου θα διεξαχθεί η ΤΥΧΑΙΑ κλήρωση των διασταυρώσεων μέχρι τον τελικό! Όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί και νοκ-άουτ.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται, πως κανένας διαγωνιζόμενος δε έχει το δικαίωμα να αλλάξει την ομάδα επιλογής του από το πρώτο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, συνεπώς θα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος για την ομάδα που θα επιλέξει εξ αρχής. Τέλος, οι αγώνες θα είναι 12λεπτοί μέχρι τους «4», ενώ οι 2 ημιτελικοί και ο τελικός θα διαρκέσουν 15′.

Σας περιμένουμε όλους την πρωταπριλιά για μερικές ώρες αχαλίνωτης διασκέδασης κι όχι άλλα… ψέματα! Ραντεβού λοιπόν, στο μεγαλύτερο Sports Café της Αθήνας!

Τηλέφωνα επικοινωνίας & δήλωσης συμμετοχής: 210-9330941, 210-9345533