Η πρωταθλήτρια της Silver League 6×6 της Κεντρικής Περιφέρειας, 68th Boys, θεωρείται από σήμερα εκτός της κορυφαίας διοργάνωσης της Αθήνας, του Athens League 6×6 και μάλιστα με έναν άκρως… ντροπιαστικό τρόπο για τα δεδομένα της!

Ποιος είναι ο λόγος; Σε προγραμματισμένο αγώνα την περασμένη Πέμπτη (28/11 – 22:00) με την Driving Schools, η πάλαι ποτέ κυρίαρχος ούτε που… εμφανίστηκε στο γήπεδο, ενώ ουδέποτε προέβη ποτέ σε… απολογία, γεγονός που προκάλεσε αφενός την ενίσχυση της θεωρίας… απαξίωσης της διοργανώτριας αρχής, και αφετέρου την έκρηξη ολόκληρης της κοινότητας, ιδίως από τους συλλόγους της κεντρικής Περιφέρειας (Παπάγου)!

Ποδοσφαιριστές, διαιτητές και διοργανωτές, παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις μην πιστεύοντας ότι οργανωμένη ομάδα (κατά τα φαινόμενα) δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής και “έστησε” τόσους ανθρώπους για… 3η φορά φέτος (την συνέβη αντικατάσταση, την έχασαν το ματς με τους Φορτωτές FC στα χαρτιά με 3-0)! Μόνο που αυτή τη φορά, δεν ειδοποιήθηκε ποτέ κανείς και… εξοργίστηκαν οι πάντες!

Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κανονισμός είναι αμείλικτος και πλέον οι 68th Boys, είναι αντιμέτωποι με την μάξιμουμ ποινή τιμωρίας, η οποία δεν περιορίζεται σε ήττα με 3-0 ΑΑ, ή αφαίρεση βαθμών, αλλά με οριστική και αμετάκλητη αποβολή από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τον κανονισμό της παραγράφου 1, παρ. γ. (Ομάδα που δεν θα κατέβει σε αγώνα χωρίς να έχει ειδοποιήσει την διοργάνωση θα αποβάλλεται αυτόματα ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το πρωτάθλημα).

Εν κατακλείδι, είναι μεγάλο κρίμα, για μια ομάδα που κατ επίφαση, έχει κάνει πολλά βήματα και προσπάθειες ώστε να εξελίξει το Μίνι-Ποδόσφαιρο, κερδίζοντας τίτλους, λειτουργώντας επαγγελματικά και φέρνοντας κόσμο στα γήπεδα, να ατιμάζεται και να εκτίθεται με τέτοιον τρόπο…