Οι συμμετοχές της περιφερειακής ενότητας στο Γουδή, αναφορικά με το Athens Cup 6X6 “έκλεισαν” μόλις… μερικές ώρες ύστερα από την επίσημη προκήρυξη (!) της διοργάνωσης, τη Δευτέρα 10/5, με μια μεγάλη έκπληξη: που δεν είναι άλλη από την παρουσία μιας εκ των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων του Μίνι-Ποδοσφαίρου, τους Κωστάκηδες FC!

Κι όμως! Μια ομάδα, που μεσουράνησε στον Ελληνικό χώρο, την περασμένη δεκαετία (10s), κυρίως μέσω του Πανελλήνιου Φοιτητικού πρωταθλήματος, Unileague, δηλώνει με βροντερή φωνή “παρών”, στο Athens Cup, έχοντας για ακόμα μια φορά μπροστάρη τον πρώην Έλληνα διεθνή, Δημήτρη Λεβέντη!

Οι Κωστάκηδες, την περασμένη δεκαετία, κατέκτησαν 3 Unileague, ενώ έστειλαν συνολικά 6 ποδοσφαιριστές (!) στην Εθνική ομάδα Μίνι-Ποδοσφαίρου (Καραβίδας, Λεβέντης, Ντούβλης, Τζανέτος, Βανδώρος, Σιακαμπένης), ωστόσο δυστυχώς για εκείνους, διακρίθηκαν σε μια περίοδο που η δημοτικότητα και η οργάνωση του αθλήματος, ήταν περιορισμένη, και  για το λόγο αυτό επιστρέφουν στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα, ως μια από τις πιο αδικημένες υπερδυνάμεις, διεκδικώντας, το “στέμμα” του Κυπελλούχου του Athens Cup!

Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ, πλάι στον Δημήτρη Λεβέντη, παραστέκει για ακόμα μια φορά, ο αδερφικός του φίλος και (ποδοσφαιρικός) σύντροφος, Σωκράτης Ντούβλης, ποδοσφαιριστές ιερά τοτέμ του χώρου, που μέσω της συμμετοχής τους στην Κεντρική Περιφερειακή ενότητα προσδοκούν την πρόκριση στο “Final Four” και παράλληλα στη διάκριση! Η ομάδα πρόκειται να παρουσιαστεί ανανεωμένη με νέους ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσει πρώην μέλη της, όπως είναι ο Σάκης Τζανέτος και ο Δημήτρης Κοντιζάς, οι οποίοι αγωνίζονται πλέον με την πρωταθλήτρια Magufana!

Αναλυτικά, οι ομάδες που θα δώσουν το παρών στην περιφερειακή ενότητα στο Γουδή για το Athens Cup 2021:

 

JACKALS

ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ FC

ATLETICO FC

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

KANONIERI FC

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΓΑΛΑΤΙΣΟΥ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ FC

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ FC

ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ FC

ΠΟΥΡΟΚΤΩΝΟΙ FC

DORTMUNDER FC

LOS ABALOS

ΤΡΕΝΑ FC

68TH BOYS

ΦΟΡΤΩΤΕΣ FC

T.M.T.