Τα 7/10 των συνολικών ομάδων του Athens League, έκαναν… παρέλαση την περασμένη εβδομάδα, αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοργάνωσης, την εβδομάδα της  πρώτης Δευτέρας του Οκτωβρίου, προβλεπόταν να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για 9 από τους 12 ομίλους σε 6Χ6 και 8Χ8. Πάμε όμως να δούμε, ποιοι ήταν οι 3 όμιλοι, που ένεκα σχεδιασμού εκκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις από την προσεχή Τρίτη (12/10).

Πρόκειται για 2 ομίλους του Athens League 6X6 και 1 του Athens League 8X8: Πιο συγκεκριμένα οι όμιλοι που ανοίγουν την αυλαία της αγωνιστικής δράσης, είναι με τη σειρά: ο Α’ στην Βορειοδυτική Περιφέρεια (Κηφισιά Β’ & Μενίδι) και ο Β’ στην Νότια Περιφέρεια (Πειραιάς), ενώ ταυτόχρονα, το ίδιο συμβαίνει και με το γκρουπ της Βόρειας Περιφέρειας (Μενίδι).

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι 3 παραπάνω όμιλοι αποτελούνται από 10 Μίνι-Ποδοσφαιρικούς συλλόγους έκαστος, ενώ παρουσιάζουν ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον, λόγω του ανταγωνισμού που προκύπτει με βάσει τις περγαμηνές τους στο χώρο.

Αναλυτικά, σας παρουσιάζονται οι 3 όμιλοι, καθώς επίσης και οι ομάδες οι οποίες τους αποτελούν:

 

ΚΗΦΙΣΙΑ Β’ / ΜΕΝΙΔΙ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Athens League 6X6)

GUAYAQUIL

BLENDER ΒΡΕΜΗΣ

OLD SCHOOL MAGUFANA

ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΑΔΑΜΩΝ

SAINTS FC

COCA JUNIORS NORTH

ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

CHOP CHOP

ORANGERS

LOS MUERTOS

 


 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Athens League 6X6)

TEDDY BEERS

ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ

CATHRAGE EAGLES

BRONCOS

PALTEIRAS

LIONS

INTERNATIONAL EAGLES

ΠΑΡΑΛΥΤΟΙ

ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ

ΦΟΝΙΑΔΕΣ FC

 


 

ΜΕΝΙΔΙ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Athens League 8X8)

MAGUFANA

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Τ.Μ.Τ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΕΚ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

A.D.M.

ORANJIE FC

YOUNG BOYS

BATISTA BOYS

VETERANS FC