Ο Ανίκητος, προς τιμήν της συμπλήρωσης 10 ετών στο χώρο του Μίνι-Ποδοσφαίρου αποφάσισε να αλλάξει το έμβλημα του, προσθέτοντας σε αυτό κάτι συμβολικό!

 

Το προεδρείο, του μοναδικού σωματείου-εκπρόσωπου της Νέας Σμύρνης, που επισήμως γιορτάζει στις 15 Μάϊου, αποφάσισε πως αυτή είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για αλλαγές τόσο στο σήμα κυανόλευκο σήμα της ομάδας, όσο και στην εμφάνιση η οποία θα έχει χαρακτήρα επετειακό και θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες.

Όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω, η μεγάλη αλλαγή έχει να κάνει με την αντικατάσταση της χρονολογίας ίδρυσης του Ανίκητου (2012), εκεί όπου για φέτος (τουλάχιστον) θα αναγράφεται η φράση “10 χρόνια”, η οποία και θα πλαισιώνεται από χρυσαφένιες δάφνες από στεφάνι.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ανίκητος, από τη σεζόν 2020-21 αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι, της ελίτ του Μίνι-Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μιας και συμμετέχει τόσο στο Athens League, όσο και στο Athens Cup, στο οποίο πριν από μόλις μερικούς μήνες έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της κορυφαίας κατηγορίας (Golden) της Νότιας Περιφέρειας (Ρέντη), εκεί όπου ηττήθηκε από την νικήτρια San Antonio με 10-7.